FENERBAHÇE

Bu tabloya göre şampiyon belli

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kalan 8 haftada rakipleriyle ilk yarı performansları göz önüne alınırsa şampiyonluk yolunda sürpriz bir senaryo oluşacak..

Bu tabloya göre şampiyon belli

Aynı puana ulaşacak ezeli rakipler arasında şampiyonu ikili averaj belirleyecek.

Evinde Beşiktaş'ı 1-0 yenen, deplasmanda 3-2 kaybeden Fenerbahçe ipi göğüsleyecek.

İşte sürpriz tablo:

Bu tabloya göre şampiyon belli

KADIKÖY'DE OSMANLI'YA 6'DA 6

Fenerbahçe yarın karşılaşacağı Osmanlı'ya Kadıköy'de kaybetmedi. Rakibine karşı 6'da 6 yapan sarı-lacivertliler, 11 gol atıp, 3 yedi. İlginç bir istatistik ise Kanarya 2 kez yenildiği başkent ekibinden en son mağlubiyetini Aykut Kocaman yönetimindeki eski adıyla 'Ankaraspor'dan 2008-09'da aldı.

FENER KALESİ 4 MAÇTIR KAPI DUVAR

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-Lacivertliler savunmadaki başarısını istatistiklere yansıttı. Ligde 4 maçtır kalesini gole kapatanFenerbahçe, en son Kadıköy'de Kasımpaşa'ya engel olamadı. Ayrıca Kanarya, ligde 19 maçtır sahasında kaybetmiyor. Geçen sezon 20. haftada Akhisar'a 2-1 yenilmişlerdi.

8'DE 8 ZAFERLE AVRUPA'DA İLK 3'TE

Fenerbahçe şu anda Avrupa'nın evinde en çok üst üste kazanan takımları arasında 3. sırada yer alıyor.Osmanlı karşısına Kadıköy'de 8'de 8'le çıkacak sarı-lacivertliler, İspanya'da 13'te 13 yapan Sevilla veİtalya'da 11 maçını kazanan Juventus'un ardından 3. sırada.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER