SÜPER LİG

Bucaspor-Beşiktaş maçı biletleri

Süper Lig'de 14 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Bucaspor-Beşiktaş maçının biletlerinin yarından itibaren satışa sunulacağı bildirildi.

Bucaspor-Beşiktaş maçı biletleri

Bucaspor Kulübünden yapılan açıklamada, kulübün Ticketturk ile sezonluk bilet satış anlaşması yaptığı, Beşiktaş maçı biletlerin yarından itibaren "ticketturk.com" ile Ticketturk Çağrı Merkezinin yanı sıra Buca Sürücü Kursu (Menderes Cad. No: 63 Buca) ile Doktoroğlu Turizm ve Ticaret A.Ş'den (Hilton Oteli Çarşı Girişi No:7 Z/16-A Konak) satılacağı belirtildi.

Bucaspor-Beşiktaş maçında kapalı tribün (Bucaspor) ile açık tribün (Beşiktaş) biletleri 75 lira, Mersinli tarafı kale arkası tribün (Bucaspor), skorbord tarafı kale arkası tribün (Beşiktaş) biletleri 25 liradan satılacak.

KOMBİNE BİLET SATIŞLARI

Öte yandan Bucaspor'un 2010-2011 sezonluk kart satışının da bugünden itibaren kulüp binası altındaki Altyapı Merkezinde başlayacağı, taraftar kart sahibi olanlara özel indirimlerin yapılacağı kombine bilet alanlara, içinde şampiyonluk posteri ve DVD'sinin de bulunduğu "Forza Buca Dergisi"nin hediye edileceği bildirildi.

Kredi kartı ile alışverişlerde taksit imkanının da sunulacağı 17 maçlık kombine kartların fiyatları şöyle:

Kapalı: 600 lira
Açık: 400 lira
Kale Arkası: 200 lira

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER