YAZARLAR

Burak var, sıkıntı yok

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'u 2-1 yendi... 8 maç sonra dış sahada kazanan Bordo-Mavili ekip bu sezon ilk kez üst üste maç kazanmış oldu. Deplasmanı da boş geçmeyen Burak, ''ben varsam sıkıntı yok'' mesajını veriyor.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu.  Burak Yılmaz maçın12. dakikasında attığı golle, galibiyetin fitilini ateşlemiş oldu. Rıza Çalımbay'ın gelmesiyle kanı tazelenen ve çıkışa geçen Tarabzonspor, 2 maç üst üste kazanarak taraftarını sevindirdi.

Takımın bel kemiği Burak Yılmaz'ın , sakatlık sonrası sahalara dönüşü ise muhteşem oldu. Deplasmanı da boş geçmeyen Burak, ''ben varsam sıkıntı yok'' mesajını veriyor.

Maçın 32. dakikasında Muhammet  Demir'in golüyle skoru eşitleyen ve umutlanan Sivasspor, soyunma odasına,1-1lik eşitlikle girdi.

 2.yarıya istekli başlayan taraf, Sivasspor'du. Ataklarını gole çeviremeyen Sivaaspor'a, atamayana atarlar mottosuyla bulduğu fırsatı değeRlendiren Okay cezayı kesti. Rakip kaleye gitme çabası ise Okay Yokuşlu'nun 83. dakikada attığı golle ödüllendirilmiş oldu.

Böylece Trabzonspor, tabeladaki skoru kendine çevirmiş ve deplasanda aldığı 3 puanla, puanını 19'a çıkarmış oldu.

Rıza Çalımbay'ın çabalarının sonuç vermesi ise Trabzonspor'lu taraftarları ve yöneticeleri bir hayli rahatlattı. Umut vaad eden bir takım olarak Süper Lig'de emin adımlarla yoluna bakan Trabzonspor oyuncuları ise, aldığı galibiyetlerle rahat bir nefes aldı ve diğer maçlar için rakiplerin çekincesi haline geldi.

Yorumlar
TREND HABERLER