TRABZONSPOR

Burak Yılmaz formasını istiyor!

Fenerbahçe maçında sakatlanan Burak Yılmaz, Göztepe maçıyla sahalara geri dönmek istiyor.

Burak Yılmaz formasını istiyor!

Fenerbahçe mücadelesinde sakatlanarak oyuna devam edemeyen Burak Yılmaz’ın yarın Göztepe karşısında sahada olması bekleniyor. Ancak idmanlarda kendini deneyen milli forvetin son durumu maç saatinde belli olacak.

Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü Ersun Yanal, Göztepe karşısında genel olarak kadroyu bozmayı düşünmüyor. Fenerbahçe derbisinde kasığında yaşadığı problem nedeniyle 20. dakikada oyundan çıkan Burak Yılmaz’ın pazar günü oynanacak Göztepe mücadelesinde sahada olması bekleniyor.

Ancak idmanlarda kendini deneyen ve Ersun Yanal’a oynamak istediğini söyleyen 32 yaşındaki yıldızın, son durumu maç saatinde belli olacak. Öte yandan Sarı-Lacivertliler ile oynanan karşılaşmada yüzüne darbe alan Jurak Kucka’nın da ciddi bir sorunu bulunmuyor.

Fenerbahçe'de taraftarın ıslıklamadığı tek isim o

Bongonda 11’e dönüyor

Slovak yıldız, geçtiğimiz günlerde burnundan ameliyat olmasına rağmen idmanlardaki yerini aldı. 55 yaşındaki teknik adam, yıldız futbolcuyu tercih etmesi halinde Kucka, Göztepe karşısında forma giyebilecek.

Fenerbahçe karşısında maça yedek kulübesinde başlayan ve mücadelenin 87. dakikasında oyuna dahil olan Theo Bongonda’nın da tekrardan ilk 11’e dönmesi bekleniyor. 21 yaşındaki yıldız, idmanlardaki performansı ile tecrübeli çalıştırıcıdan geçer not aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER