DİĞER HABERLER

Burak Yılmaz için Çin basınından flaş iddia!

Burak Yılmaz'ın özellikle Galatasaray'daki ikinci yılında yaşadığı adele sakatlıkları milli futbolcunun yeni takımı Beijing Guoan'da da peşini bırakmıyor.

Burak Yılmaz için Çin basınından flaş iddia!

Galatasaray'da son dönemlerde yaşadığı sakatlık sebebiyle eski performansını sergileyemeyen Burak Yılmaz, transfer olduğu Beijing Guoan'da da aynı sıkıntıları yaşamaya devam ediyor.

Çin basınının iddiasına göre Burak Yılmaz'ın adelesindeki sakatlık, kronik... Milli futbolcu, CQ Lifan takımıyla oynanan maçta sakatlığı dolayısıyla kadroya alınmamıştı. Bu hafta Jiangsu Suning ile oynanacak maçta ilk 11'de olması beklenen yıldız golcünün sakatlığının sürdüğü ve bu yüzden kadroya alınmayacağı belirtildi.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Beijing Guoan'da Burak Yılmaz şoku

Burak Yılmaz'ın özellikle Galatasaray'daki ikinci yılında yaşadığı adele sakatlıkları futbolcunun peşini bırakmıyor. Sarı kırmızılılarla Ocak 2015'te Alanya'da özel bir turnuvada forma giyen Burak Yılmaz bozuk zemin sebebiyle sakatlık yaşamış ve adelesinde bir yırtık oluşmuştu.

Bu sakatlık sonrası sahalara erken dönüş yapmak isteyen milli futbolcu tekrar aynı noktadan sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

ANTRENMANDA SAKATLANMIŞTI

Bu sezon başında da adelesinden ciddi sıkıntılar yaşayan Burak devre arasında Çin'e transfer olmuştu. 30 yaşındaki golcü transfer olduğu Beijing Guoan'da çıktığı antrenmanda bir pozisyon sırasında sakatlanmış ve sakatlığına uyluk yırtığı teşhisi konmuştu.

MORALİ BOZUK

Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giymek isteyen Burak Yılmaz'ın yaşadığı son sakatlıktan sonra oldukça moralinin bozulduğu belirtildi.

Fransa'daki turnuva öncesi milli takıma fit bir şekilde katılmak isteyen golcü futbolcu bir an önce sahalara dönmenin planlarını yapıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER