TRABZONSPOR

Burak Yılmaz resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Burak Yılmaz transferini Kamuyu Aydınlatma Platformuna açıkladı.

Burak Yılmaz resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor Kulübü, Burak Yılmaz'ın transferinde maddi detayları resmen açıkladı.

Beijing Guoan'dan alınan milli futbolcu için Bordo-Mavililer, 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini borsaya bildirdi.

Çin kulübü ise yaptığı açıklamada bonservis bedelinin bonuslarla birlikte 5.5 milyon Euro olduğunu duyurmuştu.

3 yıllık sözleşme imzalanan 32 yaşındaki Burak ise her sezon için 3 milyon 550 bin Euro maaş alacak.

KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, Beijing Sinobo Guoan F.C. ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Beijing Sinobo Guoan F.C.'ye sözleşme fesih bedeli olarak 3.500.000.-EUR ödenecektir. Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz ile 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar (3 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncumuza; her bir sezon için 3.550.000.-EUR garanti ücret ödenecektir."

BURAK YILMAZ İMZALADI

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta ve Milli futbolcu Burak Yılmaz, Medical Park Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Muharrem Usta:

Kral yuvasına geri döndü! Çin'de çok iyi bir ücret alırken, ekonomik anlamda ciddi fedakarlıklar yaparak Trabzonspor'a geldi.. Burak gönülden çok istekliydi. Bana, "Daha Trabzonspor'da yapacak çok işim var" dedi. Yuvasına geri döndüğü için ona "Hoşgeldin" diyorum. Şunu unutmayalım ki, futbol görsel bir şov. Bu şovun güzel olması için de topun üç direk arasından geçmesi gerekiyor. Herkesin mutlu olmasını istiyoruz. Herkesn mutlu olacağı bir düzeneğin adı futbol. Taraftarımız için her zaman daha kaliteli işler yapmaya çalışuıyoruz ki, onlar da mutlu olsun. Bunun savaşını veriyoruz.

Almamız gerek, eksik gördüğümüz bnoktalara transfer etmemiz gereken oyuncualr var. 1 ya da 2 transferimiz daha olacak.Biriken oyuncularımız var. Onalrı da elden çıkaracağız. Kadromuzda 4 gençle beraber 25 kişilik bir kadromuz olacak.

Burak Yılmaz:

Söylediği güzel sözlerden dolayı başkanıma çok teşekkür ediyorum. Ancak söylediklerinden öte bana hissettirdikleri daha önemli. Hepimiz fedakarlık yaptık, onlar da yaptılar. Çok mutluyum. Çok şeyler yaşadım. Ç.ok mutlu oldum hem bireysel hem de takım olarak ama artık yeni bir meydan okuma, yeni bir düzen var. Eskiye takılmadan kendimi ispatlamak istiyorum. Çok gol atmak istiyorum. Menajerlerime, yönetim kurulumuza, başkanımıza, sayın hocama çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.

Ben çok çekiniyordum ilk başlarda. Başkanım beni aradı ve "Başımızın üstünde yerin var. Taraftarımızın seni ne kadar sevdiğini göreceksin" dedi. Stadın açılışında başkanımız kulağıma 'Seni alacağım' dedi.Çocuklarımı da çok özlemiştim.Çin'de bir de ceza aldım 5 maçlık. Haksızlığa uğradığımı da düşünüyorum ama yapacak da bir şey yoktu.

Selçuk İnan benim arkadaşım değil, kardeşim! Sadece soyadlarımız aynı değil. Onunla her takımda oynamak isterim. Bunu da çekinmeden söyleyebiliyorum.

Gol hedefim yok ama emin olun atabildiğim kadar atacağım.

Trabzonspor'dan Selçuk İnan açıklaması

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER