FUTBOL

Burak Yılmaz'dan bomba Sneijder iddiası

Galatasaray’a küskün olarak Çin'e gidecek olan Burak Yılmaz'dan Sneijder ile ilgili ilginç bir transfer iddiası geldi.

Burak Yılmaz'dan bomba Sneijder iddiası

Galatasaray’a küskün olarak Çin'e gidecek olan Burak Yılmaz'dan Sneijder ile ilgili ilginç bir transfer iddiası geldi. Burak'ın yakın çevresine "Sadece bana değil, Sneijder'e de ciddi teklif var. Buradakinden çok daha fazla para alacak" dediği öğrenildi.

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olmasının ardından gözler diğer yıldız isimlere çevrildi. Sneijder, Podolski ve Muslera için herhangi bir teklif almadıklarını ifade eden Dursun Özbek'in aksine Burak Yılmaz, Sneijder için Çin'den çok ciddi teklif olduğunu ifade etti.

Sarı-Kırmızılı yönetime kırgın olan ve Çin'e imzayı attıktan sonra zehir zemberek bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Burak, Sneijder için ise yakın çevresine şu iddiaları kullandığı öğrenildi: "Avrupa'dan da bir çok teklif vardı, West Ham 7 verdi, 8'e de çıkabilirdi. Çin ile de görüştük. Sadece ben değil Sneijder'e de çok ciddi teklif var. Sneijder, burada aldığı paradan daha yüksek bir para alacak.."

Fenerbahçe'den devrim gibi karar

 ÇİNLİLER'E MESAJ GÖNDERMİŞTİ

Takvim'in haberine göre; Galatasaray'da en son Sneijder, Instagram hesabından Çinliler'in yeni yılını kutlamıştı. Podolski ile birlikte Çinliler'e iyi görünmek kendilerini pazarlamak için yapıldığı iddia edilen bu mesajlar Sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük tepki çekmişti.

Kimi taraftar Sneijder'i "Bizi istemeyeni biz de istemeyiz" diye eleştirirken kimi taraftar ise "Son kale Sneijder gidersek yandık" diye korkmuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER