FUTBOL

Burak Yılmaz'ın bileti kesildi

Galatasaray’da işler istenildiği gibi gitmiyor. Kayıplar kadar en fazla tepki toplayan isimlerin başında da forvette görev alan Burak Yılmaz geliyor.

Burak Yılmaz'ın bileti kesildi - Sayfa 1

Galatasaray’da işler istenildiği gibi gitmiyor. Benfica yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi’nde işi mucizelere kalan sarı-kırmızılılar, ligde de Çaykur Rize’ye uzatmalarda yediği 2 golle yenilerek büyük yara aldı. Bu kayıplar kadar en fazla tepki toplayan isimlerin başında da forvette görev alan Burak Yılmaz geliyor. (Sözcü)

Burak Yılmaz'ın bileti kesildi - Sayfa 2

Sakatlıktan kurtulduktan sonra beklenen düzeye gelemeyen ve umursamaz tavırları ile tepki toplayan Burak Yılmaz’a teknik heyetten uyarı geliyor. Son 3 haftadır sahalara dönmesine karşın, ileri uçtaki alternatifi Umut Bulut gibi ileride etkisiz kalan Burak Yılmaz’ın bir nevi ‘bileti’ kesildi.

Burak Yılmaz'ın bileti kesildi - Sayfa 3

Bazı maçlarda gol bulmasına karşın, tam anlamıyla verimli olamayan ve kendisini sahaya vermekte zorlanan, hatta takım içindeki ahengi de bozan Burak Yılmaz için devre arasında teklif bekleniyor.

Burak Yılmaz'ın bileti kesildi - Sayfa 4

Milli golcünün talibi çıkması halinde hiç düşünmeden satmayı düşünen sarı-kırmızılı yönetim, yerine de Avrupa’da ses getiren yabancı bir golcü alacak. Burak Yılmaz’ın tutumuna göre uyarı cezasının paraya, hatta kadro dışına kadar gidebileceğini konuşan yönetim, yıldız oyuncunun değerine gitmesine de dikkat edecek.