SPOR MAGAZİN

Burak Yılmaz'ın kavga görüntüleri şoke etti

Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz'ın Nişantaşı'nda halk otobüsü şoförüyle kavga ettiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

Burak Yılmaz'ın kavga görüntüleri şoke etti

Görüntülere göre Burak Yılmaz'ın aracı otobüs durağına park edilmiş halde duruyor. Halk otobüsü ise durağa yanaşmaya çalışıyor. Bu sırada Burak otobüsün camına vuruyor, şoförle tartışmaya başlıyor.

Burak otobüse binip şoförün üzerine yürüyünce şoförün sopa çıkarttığı, ünlü futbolcunun aşağı kaçtığı görülüyor. Kavganın devamında yaşlı bir kadın yolcunun "Uğraşma, şimdi gençler böyle, ne çekti kimbilir" dediği duyuluyor.

Edinilen bilgilere göre, olay, 8 Aralık günü Nişantaşı'nda yaşandı. Lüks cipi ile seyrederken halk otobüsü şoförü ile tartışan milli futbolcu Burak Yılmaz, aracından inerek otobüse yöneldi. Otobüsün camına vurarak kapının açılmasını sağlayan Yılmaz, şoför ile tartışmaya başladı.

Sinirlenerek araca binen Yılmaz'a otobüs şoförünün tepkisi sert oldu. Koltuğun altındaki sopayı alarak vurmak için kaldıran şoför son anda vazgeçti. Araçtan indirilen Burak Yılmaz, vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Serdar Aziz sezonu kapattı mı? Açıklandı

Hürriyet'in haberine göre; Ünlü futbolcu Burak Yılmaz ile halk otobüsü şoförü arasında yaşananlar, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde trafikte seyreden aracın yanına yaya olarak yanaşan Burak Yılmaz, otobüsün camına vuruyor.

 "NE VAR ULAN ARTİST!"

Kapıyı açan şoför, Burak'a "Ne var ulan artist" diye sesleniyor. Sinirlenerek otobüse binen Yılmaz ise "Kime lan diyorsun sen. Babam yaşımda adamsın" diyerek şoförün üzerine yürüyor. Bu sırada koltuğun altından sopa çıkartan şoför, vurur gibi yaparak Burak'ı korkutuyor. Araçtan inen Burak Yılmaz ise kendisine sopa gösteren şoföre iyice sinirleniyor. Ünlü futbolcu vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, şoföre ise yolculardan destek geliyor.

Burak Yılmaz kararını verdi Türkiye'ye dönecek mi?

Şoförden kapıyı kapatmasını isteyen yaşlı bir teyze, "Uğraşma şunla. Şimdi gençler böyle. Ne çekti kim bilir" ifadelerini kullanıyor. Bir başka genç yolcu da Burak Yılmaz'a tepki göstererek, "Oğlum utanmıyor musun kaç yaşında adamla böyle konuşmaya" diyor. Taraflar sakinleştikten sonra otobüs hareket ediyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER