SÜPER LİG

Bursa'da transfer çalışmaları hız kazandı

Bursaspor'da genel kurul sonrası transfer çalışmalarına da hız verildi.

Bursa'da transfer çalışmaları hız kazandı
Yeşil beyazlı ekibin gündeminde olan Bolusporlu Ferhat Kiraz ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, Eskişehirsporlu Veysel Sarı için ise temasların sürdüğü öğrenildi.
 
 
Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hazırladığı liste doğrultusunda transfer çalışmaları hız kazandı. 
 
 
Yeşil beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu Bolusporlu Ferhat Kiraz ile büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi. Bursaspor yönetiminin önümüzdeki hafta 23 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
 

VEYSEL ISRARI

Öte yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın talip olduğu Eskişehirsporlu Veysel Sarı için yönetimin temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Sözleşmesi devam eden Veysel için yeşil beyazlı kulübün takas teklifinde bulunduğu, Eskişehirspor'un ise bu teklife sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.


İBRAHİM KAŞ DÖNÜYOR

Bursaspor'a geçen sezon başında transfer olan ancak Anderlecht ile oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında gördüğü kırmızı kartın ardından istenmeyen adam ilan edilen İbrahim Kaş'ın sezon başı kampına katılacağı belirtildi. Yeşil Beyazlılar'dan 'geri dön' çağrısı alan İbrahim Kaş'ın, Milan Stepanov ile yolların ayrılması sebebiyle forma şansı bulabileceği belirtiliyor.


BARIŞ ÖRÜCÜ: "BU YIL BENİM YILIM OLACAK"

Bursaspor'un genç orta saha oyuncusu Barış Örücü yeni sezonda beklentilerin üzerine çıkacağını söyledi. Barış, "Bu yıl benim yılım olacak" dedi.


Bursaspor'un geride bıraktığımız sezon başında Almanya'nın MSW Duisburg kulübünden transfer ettiği 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış örücü, yeni sezon öncesi taraftarlara mesaj gönderdi. Bu yıl 8 maçta 206 dakika forma giyen genç gurbetçi, kendisini yeni sezon için hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok iyi hazırladığını söyledi. Geçtiğimiz yıl profesyonellikte ilk yılı olmasına rağmen kendisi adına başarılı geçtiğini ifade eden Barış, "Yeni sezonda inşallah benden beklenen performansın üzerine çıkıp herkesi şaşırtacağım. Bu yıl benim yılım olacak" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER