SÜPER LİG

Bursa'nın transferleri imzayı attı

Bursaspor, anlaşmaya vardığı Arjantinli golcü Leonel Nunez ve Sırp defans Milan Stepanov ile sözleşme imzaladı..

Bursa'nın transferleri imzayı attı

Bursaspor Arjantinli forvet Leonel Nunuez ve Sırp stoper Milan Stepanov ile taraftarının önünde görkemli bir şovla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, hiç bir kulüple oyuncu satmak için pazarlık yapmadıklarını, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekleri için yeni futbolcular transfer ettiklerini söyledi.

Deneme

Kent Meydanı'na taraftarların tezahüratları altında gelen Nunuez ve Stepanov Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın katıldığı bir törenle yeşil beyaz formayı giydiler. Bursaspor'un efsane kaptanı Sedat Özden, iki futbolcuya formalarını takdim etti.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, popülist davranmadıklarını belirterek, "Transferlerimizi gazete sayfalarında paylaşmıyoruz. İşi bitirdikten sonra büyük taraftarın karşısına çıkıp hesap veriyoruz. Biz işimizi bitirdikten sonra sizlerle paylaşıyoruz. Şampiyon olan takımımıza dünyanın ünlü kulüplerinden transferleri gerçekleştiriyoruz. Bu transferlerde emeği geçen Başkanımız İbrahim Yazıcı'ya ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ediyorum. Bu camianın bütünleşmesi ve ekip çalışmasıdır" dedi.

Her iki oyuncu ile 3'er yıllık sözleşme imzaladıklarını anlatan Mesut Mestan, "Medyada sık sık yer alıyor. Bizim hiç bir kulüple oyuncu satma gibi bir pazarlığımız yok, olmadı. Olamaz da. Şöyle bir düşünün, oyuncular, futbolcular, UEFA'da mı oynamak ister Şampiyonlar Ligi'nde mi? Biz bu yıl Türk Futbolu'nu Şampiyonlar Ligi'nde temsil ediyoruz. Onun için biz oyuncu satmıyoruz. Oyuncu alıyoruz" diye konuştu.

Taraftarı hafta sonu oynanacak Süper Kupa maçına da çağıran Mestan, "Bu hafta oynayacağımız tarihinde ilk kez iki Anadolu Kulübü'nün karşılaşacağı süper kupada da aramızda, yine yanımızda en büyük güç olarak taraftarımızı görmek istiyoruz. Bu kupayı da kentimize getirip lige iyi başlamak istiyoruz. Biz inanıyoruz ki, tribünde yeşil beyaz daha fazla olacaktır. Lige daha iyi başlayıp geçen yıl olduğu gibi ligin zirvesinde Bursa'yı temsil etmek istiyoruz Bursaspor tarihinde adını altın harflerle yazdırmış kaptanımız Sedat Özden ile buradayız. Kulübümüzün bugünlere gelmesinde büyük hizmetleri vardır. Sedat Özden'in formaları takdim etmesini rica ediyorum" diye konuştu.

Sedat Özden de Stepanov ve Nunez'e formalarını verdi. Daha sonra formalarını giyen futbolcular taraftarları selamladılar. İki oyuncu da Bursaspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını, taraftarın kendilerini heyecanlandırdığını söylediler.

Nunez 29 numaralı, Stepanov ise 55 numaralı formayı giyerek kendilerini 3 yıllık Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladılar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER