BURSASPOR

Bursaspor Djalma ile anlaştı

Bursaspor geçtiğimiz sezonu Gençlerbirliği'nde geçiren Djalma Campos transferini bitirmeye çok yakın.

Bursaspor Djalma ile anlaştı

Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği transfer raporunun ardından harekete geçen transfer komitesi, bonservisi elinde olan futbolculara yöneldi. Bu isimlerden biri de Djalma Campos..

Yeşil-beyazlılar, daha önce kadrosuna Akhisar Belediyespor'dan Merter Yüce ve İsmail Konuk'u katarken, Kayserispor'da forma giyen Sinan Bakış ile de ön protokol imzaladı.

8 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Fransa'nın Lens takımında forma giyen Jean-Philippe Gbamin ve Wylan Cyprien'i de Bursa'ya davet eden yönetim, iki oyuncunun da menajerleri ile görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Ali Ay, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, 8 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını söylerken, bu futbolcuların yüzde 90'ının bonservisi elinde olan oyuncular olduğunu ifade etmişti.

DJALMA BURSASPOR YOLUNDA

Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Portekiz'in Rio Ave kulübünde bulunan Del Valle'yi kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdüren Bursaspor yönetimi, Gençlerbirliği'nde geride kalan sezonda çıktığı 27 maçta 7 gol, 8 asistlik performans sergileyen Djalma Campos ile de temas halinde.

Dün menajeri ile Antalya'da bir araya gelen yeşil-beyazlı idarecilerin 3 yıllık ön protokol imzaladığı ve transferin yakın zamanda açıklanacağı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER