SÜPER LİG

Bursaspor o isimle yola devam kararı aldı

Ertuğrul Sağlam'ın takımdan ayrılmasının ardından Bursaspor yönetimi teknik direktör arayışlarına devam ediyor. En büyük ihtimal ise Sağlam'ın ardından teknik sorumluluk görevine getirilen Ersel Uzgur'un sezon sonuna kadar devam edeceği...

Bursaspor o isimle yola devam kararı aldı

Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından Bursaspor yönetimi tarafından teknik sorumluluk görevine getirilen Ersel Uzgur ile sezon sonuna kadar devam edilmesi ihtimali ağırlık kazandı.

Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından kulüp yönetimi tarafından teknik sorumluluk görevine getirilen Ersel Uzgur ile sezon sonuna kadar devam edilmesi ihtimali ağırlık kazandı.

Edinilen bilgiye göre takımın 27 Kasım'da Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a 2-1 yenilmesi sonrası Sağlam ile yollarını ayıran kulüp yönetiminin teknik direktör arayışı sürüyor.

Yöneticiler, takımda uzun süredir yardımcı antrenörlük yapan ve Sağlam'ın ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak ekibin başına getirilen Uzgur'un sezon sonuna kadar devam etmesine olumlu bakıyor.

Batalla Bursaspor geri dönüyor
Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'dan teklif aldı mı?
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER