BURSASPOR

Bursaspor transferde bombayı patlattı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet Çörekçi’yi renklerine bağladı.

Bursaspor transferde bombayı patlattı!

Bursaspor’da yeni sezonun transfer çalşmaları tüm hızıyla sürüyor.

Sivasspor’dan Aatif Chahechouhe’yu renklerine bağlayan Bursaspor bir transferi daha gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon sağ bek sıkıntısı yaşayan yeşil beyazlı ekip, Eskişehirspor’un 24 yaşındaki sağ beki Kamil Ahmet Çörekçi’yi kadrosuna katarak bu mevkideki sorununu çözmüş oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kamil Ahmet Çörekçi’nin Bursaspor’a yüksek bir maliyeti olmayacak. Eskişehirspor ile 2017 yılına dek sözleşmesi bulunan Kamil Ahmet Çörekçi Bursaspor’a alacakları karşılığında transfer olacak. Bursaspor da Eskişehirspor’a makul düzeyde bir miktar para ödeyerek transferi sonladıracak.

Sporcope’un haberine göre; 2014 yılından beri Eskişehirspor forması giyen Kamil Ahmet Çörekçi, Hamza Hamzaoğlu’nun Milli Takımlar’da çalıştığı dönemde U14 Milli Takımı’na da çağrılmıştı. İngiltere’de dünyaya gelen ve futbola Fulham altyapısında başlayan 24 yaşındaki oyuncu, Türkiye macerasına 2010 yılında Bucaspor’da başlamıştı. Sırasıyla Kayserispor, Adana Demirspor formaları giyen Kamil Ahmet Çörekçi, son olarak geçtiğimiz sezon 30 kez Eskişehirspor forması giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER