BURSASPOR

Bursaspor'da İrfan Buz sesleri

Yeni sezon için teknik direktör arayışında olan Bursaspor'un gündeminde Malatyaspor’u zor şartlarda şampiyon yapan İrfan Buz var. Başarılı hocayla durumu netleştikten sonra masaya oturulacak.

Bursaspor'da İrfan Buz sesleri

Beşiktaş’a 2-0 yenilen ve matematiksel olarak hâlâ sıkıntıda olan Bursaspor, Antalya maçının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun planlaması için çalışıyor. Yeşil- Beyazlılar’da gündemdeki öncelik hoca konusu.

Takımı yeniden eski günlerine ulaştıracak bir isme emanet etmek isteyen yönetim, Hırvat Prsoinecki ile anlaşamayınca rotayı yerli isimlere çevirmişti. Timsah’ta masaya konan son isim ise camianın da çok sevdiği biri: İrfan Buz...

Türkiye Basketbol Ligi'nde Play - Off eşleşmeleri belli oldu!

Gençleri parlatmıştı Daum’un yardımcılığını yaptığı dönemde Alman hocayla yollar ayrıldıktan sonra sezon sonuna kadar takımı çalıştıran Buz, kısa sürede taraftarın sevgisini kazanırken Enes Ünal, Ozan Tufan gibi gençlere de sıkça şans verip parlamalarında başrol oynamıştı.

Yeni Malatyaspor’u kendsinden bütçe olarak kat kat fazla ekiplerin arasında zirveye taşıyan Buz’un bu kez Yeşil- Beyazlı camiada adı çok daha güçlü anılıyor. Edinilen bilgiye göre Başkan Ali Ay, Buz’un Malatya’daki durumu kesinleştikten sonra resmi görüşmelere başlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER