SÜPER LİG

Bursaspor'da transfer yapılacak mı?

Alfred N'Diaye'ye teşekkür eden Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmaları hakkında konuştu.

Bursaspor'da transfer yapılacak mı?
İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland'e transfer olan Alfred N'Diaye'ye teşekkür eden Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmaları hakkında konuştu
 
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ocak ayında kupa maçlarının da dahil olduğu sıkışık bir periyotun kendilerini beklediğini belirterek, ''Yaklaşık 17-18 günde 6 maç oynayacağız'' dedi. 

Sağlam, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon maçıyla iyi başladıkları Ziraat Türkiye Kupası'na Sivaspor maçıyla devam edeceklerini, ardından da sahalarında Fenerbahçe'yi ağırlayacaklarını anımsattı. 

Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarının ardından Kayserispor ile ikinci yarının ilk maçını yapacaklarını dile getiren Sağlam, ''Bizim adımıza çok önemli bir ocak ayı geçireceğiz. Hedefimiz öncelikle kupada bu seriyi iyi bitirip gruptan çıkmak. Daha sonra da ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak olacak. Ocak ayı içerisinde kupa maçlarının da dahil olduğu sıkışık bir periyot bizi bekliyor. Yaklaşık 17-18 günde 6 tane maç oynayacağız'' diye konuştu. 

-N'Diaye'ye teşekkür- 
Ertuğrul Sağlam, İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland'e transfer olan Alfred N'Diaye'ye de bugüne kadar Bursaspor'a ciddi katkılar yaptığını söyledi.  
 
''Alfred N'Diaye, bizim beklentimiz olan bir oyuncuydu'' diyen Sağlam, şöyle devam etti: 

''N'Diaye'nin hem performans anlamında takıma katkısını bekliyorduk hem de olası bir transfer durumunu bekliyorduk. Çünkü Alfred N'Diaye, oyun kalitesi ve performansıyla böyle bir şey olabileceğini sezon içerisinde bize gösterdi. Dolayısıyla oyuncunun da çok istekli olduğunu gördük. Bize, 'Ben kendi hayallerim doğrultusunda Premier Lig'de oynamak istiyorum' dedikten sonra oyuncuyu çok fazla burada tutma şansımız da kalmadı. Bu sadece yabancı oyuncu için geçerli değil. Yerlilerden birisi de böyle dedikten sonra onu tutmanın mantığı yok. Hem de öyle bir şansınızda olmuyor. Altyapımızdan yetişmiş bazı oyuncularda da bunu yaşadık. Biz de istemeyerek de olsa Alfred N'Diaye'yi göndermek zorunda kaldık. Bursaspor'a yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi takımımıza hizmet etti. Bunun yanında maddi anlamda da çok büyük katkı sağladı. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.'' 

-Takviye şart- 
Sağlam, D'Diaye'den boşalan mevki için mutlaka takviye yapacaklarını bildirdi. Kulübün imkanları doğrultusunda transfer yapmayı planladıklarını ifade eden Sağlam, ''Bu çalışmalarımız da bir taraftan devam ediyor. Biz yönetimimize N'Diaye kalitesinde bize katkı sağlayacak oyuncularla alakalı raporumuzu veriyoruz. Bazıları ekonomik anlamda pahalı geliyor. Sonra bir alta iniyoruz. Dolayısıyla imkanlar doğrultusunda oraya takviye yapmayı düşünüyoruz. Gönül istiyor ki daha kaliteli oyuncuları kadroya katalım ama iş dönüp dolaşıp ekonomik yeterliliğe takılıyor. Biz listemizi verdik. Oyuncular belli. Onlar da çalışıyor. Biz de bir an önce aramıza katılmasını isteyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER