SÜPER LİG

Bursaspor'dan iki oyuncuya kanca

Bursaspor, Gaziantepsporlu iki futbolcu için kırmızı siyahlı kulüple temasa geçti.

Bursaspor'dan iki oyuncuya kanca

Yeşil beyazlı ekipte gene kuruldan transferin startı da verilecek. Bursaspor'un Gaziantepsporlu İvelin Popov ve Serdar Kurtuluş'un durumu hakkında bilgi aldığı, 2 oyuncunun bonservis fiyatını öğrendiği bildirildi.

POPOV 36 MAÇTA 5 GOL ATTI

Gaziantepspor'da 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bulgar orta saha oyuncusu Popov, geride bıraktığımız sezon 36 maçta 5 gol 4 asistle oynadı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu toplam 2667 dakika forma giydi.

SERDAR KURTULUŞ GÜNDEMDE

Futbola Bursaspor'un alt yapısında başlayıp ardından da Bursaspor A takımında 2005-06 sezonunda Süper Lig'e çıkan kadroda kadroda yer alan Serdar Kurtuluş, 2006-07 sezonunun başında 19 yaşındayken 1 milyon dolar karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu. Serdar, daha sonra Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan transfer ettiği İsmail Köybaşı için takas olarak kullanmıştı. Gaziantepspor ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Serdar'ın Bursaspor'a geri dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

VEYSEL VE FERHAT GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Öte yandan sözleşmeleri devam eden futbolcular Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz için yeşil beyazlı ekibin Eskişehirspor ve Boluspor'la temas halinde olduğu, görüşmelerin devam ettiği öğrenildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER