BURSASPOR

Bursaspor'dan Welliton bombası

Kanatlara Hernani veTwumasi’yi bitirmek üzere olan Bursaspor, forvet için ise Kayserispor’dan ayrılan Welliton’u transfer ediyor. Brezilyalı golcüye 3 yıllık sözleşme önerildi.

Bursaspor'dan Welliton bombası
Bursaspor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Astana’dan Twumasi, Porto’dan ise Hernani için adeta gün sayan Yeşil-Beyazlılar’ın forvete yapmak istediği takviye belli oldu.
 
3 yıllık teklif
 
Timsah, Kayserispor’la sözleşmesini tek taraflı fesheden Welliton’un peşine düştü. Sarı- Kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra Galatasaray’dan 1 yıllık sözleşme önerisi alan, Konyaspor’un da radarında olan Brezilyalı forvete Bursa, 3 yıllık teklif yaptı.
 
Başarılı oyuncunun bu öneriye son derece sıcak baktığı ifade edilirken tarafların anlaşmasına artık kesin gözle bakılıyor. Bursaspor bu transferi hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor.
Fanatik'in haberine göre; Kayserispor’dan alacaklarını alamadığını gerekçe gösterip sözleşmesini fesheden Welliton ile Sarı-Kırmızılı takım FIFA’lık oldu. Kayserispor, 30 yaşındaki futbolcunun haksız fesih yaptığını iddia ediyor.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER