SPOR MAGAZİN

Bursasporlu yönetici Volkan Şen'e saldıran taraftar hakkında konuştu

Bursaspor-Fenerbahçe maçında sahaya atlayan taraftarı karakoldan alıp evine götüren Bursaspor Yöneticisi konuştu.

Bursasporlu yönetici Volkan Şen'e saldıran taraftar hakkında konuştu

Bursaspor-Fenerbahçe maçında sahaya atlayan taraftarı karakoldan alıp evine götüren Bursaspor Yöneticisi Hakan Dinçtürk, Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programına katıldı.

İşte canlı yayında yaşanan o diyalog;

Hakan Dinçtürk: Orada bir mahkeme kurmuşsunuz ve herhangi bir yargılama başlamamış kişi hakkında mahkeme kurdunuz bizi böyle eleştiremezsiniz. Programınızı izliyorum ve orada Anadolu kulübü yorumcuları da koyun konuşun.

Ertem Şener: Bu çocuk eski Bursasporlu Volkan Şen'e saldırdı. Siz gidip bunu alıp kahraman gibi aldınız bunu nasıl yapabiliyorsunuz?

Hakan Dinçtürk: Onunla ilgili kararı mahkeme verecek.

Ertem Şener: Orada bir futbol teröristi var.

Hakan Dinçtürk: Siz terörist diyemezsiniz.

Ertem Şener: Peki o zaman terörist demiyorum ama bu doğru mu peki sizce?

Hakan Dinçtürk: Biz şehir takımıyız. O sebeple taraftarımıza da sahip çıkmak zorundayız. Ayrıca ben o kardeşimize maddi ve manevi olarak Bursaspor'a ne kadar zarar verdiğini anlattım. Daha sonra Bursaspor taraftarları da merak etmesin diye fotoğraf çektirip internetten yayınladım.

Hakan Dinçtürk: Sizin yayınınızda malzeme kalmamış bunu mu konuşuyorsunuz?

Ertem Şener: Ben size bir malzeme hazırlarım, yarın gelir bir daha programa bağlanmak zorunda kalırsın. Böyle bir konu varken ben bu konuyu konuşmayacak mıyım?

Bursaspor Yöneticisinin açıklamaları ve Derin Futbol yorumcularına ileri geri konuşması sonrasında ortam iyice gerildi ve Sinan Engin araya girerek, "Ertemciğim biz futbol adamıyız. Onun seviyesine inmeyelim ve telefonu kibarca kapatalım." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER