SÜPER LİG

Bursaspor'un muhtemel 11'i!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak olan Bursaspor taraftarı önünde mutlak 3 puan istiyor.

Bursaspor'un muhtemel 11'i!

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Cumartesi günü Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Bursaspor, zorlu maçı kazanarak galibiyet serisini yakalamanın hesaplarını yapıyor.

43'ÜNCÜ RANDEVU
İki takım, Cumartesi günü 43'üncü karşılaşmasına çıkacak. Bugüne kadar oynanan müsabakalarda yeşil beyazlı ekibin üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor arasında oynanan 42 karşılaşmada, yeşil beyazlı ekip, 20 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 11 beraberlik aldı.

PİNTO DÖNÜYOR
Beşiktaş ve Mersin İdmanyurdu maçlarında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Bursaspor'un Şilili golcü futbolcusu Pinto iyileşti. Son antrenmanlarda yeşil beyazlı takımla birlikte çalışan Pinto'nun Medical Park Antalyaspor karşısında forma giyebileceği açıklandı.

İBRAHİM CEZALI
Yeşil beyazlı takımın savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu, bu yüzden saat 19,00'da oynanacak Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. İbrahim'in yerine kaptan Ömer ilk 11'de oynayacak.

HAKEM BARIŞ ŞİMŞEK
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Medical Park Antalyaspor maçını Trabzon bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek'in yardımcılıklarını İsmail Köse ve Bahtiyar Birinci yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Bursaspor zorlu maça şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Carson, Basser, Serdar, Ömer, Vederson, Tuncay, Belluschi, N'Diaye, Ferhat, Batalla, Sestak (Pinto)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER