BURSASPOR

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da sorun var

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'nın çiminde güneş ışığı alamadığı için ciddi sıkıntılar var.

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da sorun var

Bursaspor Kulübünün çim uzmanı Muhittin İpek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda alttan ısıtma sistemi çalışmadığı ve yapay ışıklandırmalar monte edilmediği için özellikle zeminin güneş ışığı almayan yerlerinde sıkıntılar oluştuğunu söyledi.

ÇİM ETKİLENİYOR

İpek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stadın yeni olması nedeniyle özellikle teknik bakımdan bazı aksaklıklar yaşandığını, bunun da çim zeminle ilgili çalışmalarını olumsuz etkilediğini anlattı.

Stadın açılışı sonrası yaşanan olumsuz hava koşullarının da zeminde sıkıntılara yol açtığını vurgulayan İpek, bu durumu gidermek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ancak teknik anlamda eksiklikler bulunduğunu dile getirdi.

Serdar Taşçı Bayern Münih yolunda!

ALTTAN ISITMA VE YAPAY IŞIKLANDIRMA YOK

İpek, yeni statta art arda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yapıldığına dikkati çekerek, "Alttan ısıtma çalışmadığı ve yapay ışıklandırmalar henüz takılmadığı için özellikle zeminin güneş görmeyen yerlerinde sıkıntılar oluştu. Yoğun maç trafiği de arzuladığımız çalışmayı yapmamıza engel oldu. Medipol Başakşehir maçı sonrası çalışmalarımızı yoğunlaştırıp, zemini Fenerbahçe maçına kadar arzulanan seviyeye getireceğiz" diye konuştu.

HAMZA HOCA DA RAHATSIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda dün Amed Sportif Faaliyetler ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, stadın zeminiyle ilgili sorunların oyuncularının mücadelesini olumsuz etkilediğini ifade etmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER