SPOR GÜNDEMİ

Bütçe maratonu başladı

Spor Genel Müdürlüğü tarafından spor federasyonların 2013 yılı bütçelerinin belirlenmesine yönelik 'bütçe' görüşmeleri başladı.

Bütçe maratonu başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantılara belirlenen takvim doğrultusunda özerk spor federasyonlarının başkanları ve genel sekreterler davet edilerek görüşmeler sürdürülüyor.

Spor Genel Müdür yardımcıları Tamer Taşpınar ve Mehmet Kocatepe'nin başkanlık yaptığı görüşmelere, Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mete Erol, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Hayrullah Ozan Çetiner ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Salman Malkoç da katılılıyor.

Görüşmelerde federasyonların 2013 faaliyet programları ve hedefleri doğrultusunda bütçe belirlenmesine yönelik çalışmalar yürütülüyor. 56 federasyon başkanı ve genel sekreterinin katılacağı bütçe görüşmelerinin 14 Şubat Perşembe günü sona ermesi planlanıyor.

2012 yılı için Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı kaynaklarından 56 federasyon için yaklaşık 280 milyon liralık bütçe belirlenmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER