TENİS

Çağla Büyükakçay'ın akıl hocası Fatih Terim

Çağla Büyükakçay'ın tarihi başarısında, deneyimli teknik adam Fatih Terim'in de payı olduğu ortaya çıktı.

Çağla Büyükakçay'ın akıl hocası Fatih Terim

İstanbul Cup’la tarihteki ilk WTA tekler şampiyonluğumuzu getiren Çağla Büyükakçay, yıllar süren çalışmasının ödülünü aldı. Milli tenisçi, turnuva öncesi görüştüğü Fatih Terim’i de andı: "Maç stresini yönetme konusunda ondan tüyo aldım"

"İKİMİZ DE ADANALIYIZ KAN ÇEKİYOR"

"Şampiyonluk sonrası tanıdığım tanımadığım birçok ünlü isimden tebrik aldım. Arda Turan'ın paylaşımını çok beğendim. Hülya Avşar bizzat aradı, Fatih Terim aradı. Fatih hocam beni zaten takip ediyor, şampiyonluktan önce de görüşüyorduk. "Kızım çok duygulandım. Mutlu olduk" dedi. Hocama daha önce, 'Tenis, futbol fark etmez. Bu işin mental yanı var. Bana ne tavsiye edersiniz' diye sormuştum. Yanına gitmiştik. Ziyaret etmiştik. İkimiz de Adanalıyız, kan çekiyor.

Çağla Büyükakçay tarih yazdı

"İLK GÜN ŞOKA GİRDİM"

Finalden sonra inanılmaz bir duygu boşalması yaşadım. Her gün bir şeylerle mücadele ettiğim bir hafta oldu. O yüzden eve girdikten sonra ilk gece ağlamadım. Çünkü hâlâ şoktaydım, 'Ne yaşadık biz' diye düşünüyordum. Neler olduğunu gelen mesajlardan ve televizyonda başarılarımdan bahsedilmesiyle anladım, Orada 'Dank' etti ve annemle beraber ağladık.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER