1.LİG

Çağlar Söyüncü Bundesliga yolunda

Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Altınordu'nun milli stoperi Çağlar Söyüncü için Alman takımları İzmir ekibinin kapısını çaldı..

Çağlar Söyüncü Bundesliga yolunda

Altınordu'nun milli stoperi Çağlar Söyüncü Alman kulüplerle flört halinde. Genç futbolcuyu Leverkusen, Köln, Wolfsburg ve Freiburg istiyor.

Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübün resmi internet sitesinden transferin yüzde 90 oranında kesinleştiğini, resmiyet kazanmasının ardından genç stoperin yeni adresinin duyurulacağını açıkladı. Sakatlık riski nedeniyle Çağlar'ın ligdeki son 2 maçta kadroya alınmayacağı belirtildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YE BUNDELİGA'DAN ÜÇ TALİP

Milli oyuncunun anlaşmak üzere olduğu kulübün ismi sır gibi gizlenirken, bir süredir Beşiktaş'ın peşinde olduğu Çağlar'ın Almanya yolcusu olduğu ifade edildi.

Çağlar Söyüncü idolünü açıkladı


HT Spor'un haberine göre; Çağlar'ın transfer olmak üzere olduğu ekipte gurbetçi futbolcuların yer aldığı belirtilirken, bu takımın Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak gibi Türk isimlerin forma giydiği Bayer Leverkusen olabileceği iddia edildi. Çağlar'ı, Köln, Wolfsburg ve Freiburg da transfer etmek istiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER