FENERBAHÇE

Caner Erkin Avrupa devlerinin gözdesi oldu

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Caner Erkin, Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor.

Caner Erkin Avrupa devlerinin gözdesi oldu

Fenerbahçe’de 2010 yılından beri forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin, Avrupa takımlarının transfer hedefinde bulunuyor.

İtalya’da Inter’in uzun süredir takip ettiği, ayrıca İngiltere Premier Lig takımlarının da istediği Caner’in EURO 2016 performansı da merak ediliyor.

İtalya basınında yer alan haberde, sezon sonunda serbest kalacak oyuncular arasından çıkarılan ilk 11’de Zlatan Ibrahimovic’in yanında Caner Erkin de gösterildi ve en çok dikkat çekilen isim oldu.

Premier Lig’de Liverpool, Stoke City ve Everton’ın 26 yaşındaki sol beki istediği kaydedilirken, Inter’in de devrede olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe’de kaleci antrenörlüğü yapan Paolo Orlandoni de Inter’in taraftar sitesi FC Internews’te milli yıldıza övgülerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'i terleten Galatasaray sorusu

Boşa değil

Caner’in çok iyi bir futbolcu olduğunu aktaran Orlandoni, “Caner kesinlikle çok iyi bir futbolcu. Zaten Inter’in kendisiyle görüşmek istemesi boşa değil. Türkiye’de milli takımın da oyuncusu ve her takımda rahatlıkla forma giyebilecek bir futbolcu. Bu konuyla ilgili başka bir şey diyemem” dedi.

Transfer takibi

Caner Erkin dışında birçok oyuncu daha Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor. Başta sözleşmeleri bitecek olan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’a geçmiş dönemde Valencia ile Sevilla’nın talipli olması hatırlanıyor.

Bu iki isim haricinde Simon Kjaer’in yüksek performansı Manchester United, Chelsea ve PSG gibi birçok büyük kulüple anılmasına vesile oldu. Son haftalarda da Luis Nani ile alakalı Inter’in takipte olduğu haberleri gündemde yer aldı.

Yorumlar
TREND HABERLER