DİĞER HABERLER

Caner Erkin Inter'de ilk asistini yaptı

İnter'in Fenerbahçe'den transfer ettiği yeni sol beki Caner Erkin, Real Salt Lake maçında yaptığı asistle göz doldurdu.

Caner Erkin Inter'de ilk asistini yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını ABD’deki yaz kampıyla sürdüren Inter, ilk hazırlık maçında ABD’nin Real Salt Lake City takımıyla karşılaştı.
 
Rio Tinto Stadı’nda oynanan müsabakaya, bir dönem Galatasaray forması  giyen Felipe Melo ile eski Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Inter'in 11'inde  başladı.
 
Maçın 17. dakikasında ev sahibi ekipten Allen takımını 1-0 öne  geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru 41. dakikada Caner Erkin’in kullandığı köşe  vuruşunda Danilo D'Ambrosio, Inter'in beraberlik golünü attı ve ve ilk yarı 1-1  sona erdi.
 
Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda 90+1. dakikada sahneye çıkan Karadağlı golcü Stevan Jovetic'in topuğuyla attığı gol, Inter’in sahadan 2-1  galip ayrılmasını sağladı.

Caner Erkin attığı golle Inter taraftarını mest etti!

Maç sonu değerlendirmede bulunan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, iyi bir maç çıkardıklarını, taktik değişiklikler üzerinde çalıştıklarını  ve yapmaları gerekenleri sahada denediklerini söyledi. İtalyan teknik adam, Caner  ve Ansaldi'nin oyuna katkılarını daha fazla geliştirmeleri gerektiğini de ifade  etti.
 
Inter, ABD turu kapsamında pazar günü Fransa'nın Paris Saint-Germain  takımıyla hazırlık maçı oynayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER