BEŞİKTAŞ

Caner Erkin transferinde flaş gelişme!

Manchester City'li Samir Nasri ve Caner Erkin arasında ikilem yaşayan Beşiktaş yönetimi, kararını verdi.

Caner Erkin transferinde flaş gelişme!

Menajerinin imza parası istemesi nedeniyle Caner Erkin’den vazgeçen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samir Nasri’de karar kıldı.

Adı Siyah-Beyazlı kulüple anılmaya başlandığı andan itibaren büyük heyecana neden olan milli sol bekten vazgeçildi. Kısa süre önce başkan Fikret Orman, yönetici Hakan Kalkavan ve transfer komitesi başkanı Umut Güner, İtalya’da Caner’le bir araya gelmişti.

Oldukça olumlu geçen bu görüşmede 28 yaşındaki yıldız “Beşiktaş’a gelmeyi çok isterim, seve seve de oynarım” demiş herhangi bir para pazarlığına girmemişti. Caner’in bu tavrı yönetimi de memnun ederken, oyuncunun menajeri Batur Altıparmak’ın imza parası istemesi işleri karıştırdı. Bu durum karşısında oldukça sinirlenen başkan Fikret Orman, vazgeçtiklerini söyledi ve transfer rafa kalktı...

M. CİTY İLE ANLAŞMA TAMAM

Caner Erkin transferinde Beşiktaş'a büyük şok

Normal şartlarda hem Caner’i hem de Nasri almayı planlayan ancak yönetimden “Sadece birini alalım” önerisinin gelmesiyle ikileme düşen Orman, “Son karar Samir Nasri” dedi..

Fransız yıldızı 1 yıllığına kiralamak için kulübü Manchester City’yle her konuda anlaşan Beşiktaş yönetiminin, kısa sürede transferi resmiyete dökeceği belirtildi. Nasri’nin bugün ya da yarın şu an tatilde olan yönetici Hakan Kalkavan tarafından özel uçakla İstanbul’a getirileceği öğrenildi.

Yorumlar
TREND HABERLER