BEŞİKTAŞ

Caner Erkin'den Beşiktaş için büyük fedakarlık

Beşiktaş'ın İnter'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Caner Erkin'in siyah-beyazlı takıma gelmek için cebinden para ödediği ortaya çıktı.

Caner Erkin'den Beşiktaş için büyük fedakarlık

Caner Erkin ile Inter ve Beşiktaş kulüpleri arasındaki görüşmeler mutlu sonla noktalanırken, bu transferin gerçekleşmesinde Caner Erkin'in tutumu büyük rol oynadı.

Inter Kulübü, Beşiktaş'tan 1 yıllık kira bedeli olarak 1.5 milyon Euro talep etti. Siyah-beyazlılar, UEFA kriterleri gereği bu parayı ödemelerinin mümkün olmadığını bildirince Caner devreye girdi.

CEBİNDEN ÖDEDİ

Tecrübeli futbolcu, bugüne dek görülmemiş bir fedakarlıkta bulunarak Inter'in istediği 1.5 milyon Euro'nun yarısı olan 750 bin Euro'yu (yaklaşık 2 milyon 475 bin TL) cebinden karşılamayı kabul etti.

Osmanlıspor Fenerbahçe'nin gözdesini kaptı

BEŞİKTAŞ'TAN 1 MİLYON 750 BİN EURO ALACAK

Caner Erkin, siyah beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret, ayrıca forma giydiği maçlarda kazanılan puan başına 4 bin Euro prim alacak.

BÜTÜN F.BAHÇE PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Caner Erkin son 1 saatte, Twitter ve Instagram hesaplarındaki Fenerbahçe formalı fotoğraflarını tek tek sildi! Caner Erkin, Fenerbahçeli taraftarlara şu şekilde veda etmişti:

Caner Erkin

Yorumlar
TREND HABERLER