SPOR MAGAZİN

Caner Erkin'den sürpriz paylaşım

Spor dünyasının ünlü yıldızları sosyal medya hesaplarından dikkat çeken paylaşımlara devam ediyor.

Caner Erkin'den sürpriz paylaşım - Sayfa 1

Spor dünyasının ünlü yıldızları sosyal medya hesaplarından dikkat çeken paylaşımlara devam ediyor. İşte ünlü sporcuların sosyal medya paylaşımları: Velik Kavlak'ta Olcay Şahan için ''Kardeşim seninle güldük seninle ağladık acı günlerimizde oldu, güzel anılarımızda. Yeri geldiğinde vefalı adamlığını gösterdin Feda dedin, yeri geldi son saniyede coşturdun bizleri. Şimdi ayrılık vakti ama hep güzel anılarla anılacaksın. Yolun açık olsun kardeşim benim.'' paylaşımında bulundu.

Caner Erkin'den sürpriz paylaşım - Sayfa 2

Sol el serçe parmağı kırılan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, maçlarda oynayabilmesi için eşi Patricia Callero'dan 4 parmaklı eldiven yapmasını istedi. Patricia, normal bir kaleci eldiveninin 4 ve 5. parmağını keserek birleştirdi ve dikmeye başladı. O anların görüntüsünü de Muslera, sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın üstüne İngilizce, "Aşkım benim oynayabilmem için çalışıyor" notunu düşen Muslera'nın bu paylaşımı büyük ilgi gördü.

Caner Erkin'den sürpriz paylaşım - Sayfa 4

Necip Uysal'dan Olcay Şahan'a: Buraya seninle ilgili çok şey yazabilirdim ama bu fotoğraf bütün hissettiklerimi anlatıyor. Yolun açık olsun güzel insan hakkını helal et, benim de hakkım varsa sonuna kadar helal olsun. Allah yolunu açık etsin.