BEŞİKTAŞ

Caner Erkin'in alacağı ücret belli oldu

Inter’le 750 bin euro’ya el sıkışan Beşiktaş, milli sol bek Caner Erkin'e senelik 1 milyon 750 bin euro verecek. İşte ayrıntılar...

Caner Erkin'in alacağı ücret belli oldu

Beşiktaş, geçen sezon kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini aldı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İnter'e giden ve burada sezon başı kampını geçirdikten sonra kiralık olarak siyah-beyazlılara gelen Caner'in bonservisi için İtalyan kulübüyle 750 bin euro'ya anlaşma sağlandı.

23 Ekim'de oynanan Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve uzun bir ayrılıktan sonra Gaziantep maçında 8 dakika görev alan Caner ile de anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, oyuncuya 3 yıllık sözleşme imzalatacak. Geçen sezon olduğu gibi yıllık 1 milyon 750 bin euro garanti ücret + 4 bin euro puan başı ücret almaya devam edecek olan Caner'in önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Barcelona Arda Turan'ın kalemini kırdı

28 yaşındaki milli futbolcu bu sezon ligde 7 maçta görev alıp 1 asist yaptı. Caner, sakatlanmadan önce Şampiyonlar Ligi'nde de üç maçta görev almıştı. Beşiktaş Sağlık Kurulu, başarılı oyuncunun sakatlığının tamamen geçtiğini açıklamıştı.

Galatasaray'da ayrılık var

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER