SPOR MAGAZİN

Caner'in bu hareketi Fikret Orman'ı kızdıracak

Sakatlığı nedeniyle takımdan ve futbol hayatından uzak kalan Caner Erkin, yine de her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor.

Caner'in bu hareketi Fikret Orman'ı kızdıracak

Beşiktaş forması giyen ancak uzun süredir sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan milli futbolcu Caner Erkin gittiği restoranda yasak olmasına rağmen puro içti.

TARTIŞMA YARATTI

Sakatlığı nedeniyle takımdan ve futbol hayatından uzak kalan Caner Erkin, yine de her geçen gün adından söz ettiriyor. Şükran Ovalı ile evliliği ve eski eşi Asena Atalay'la olaylı nafaka davası, Caner Erkin'i ismini magazin basınından eksik etmiyor. Gece hayatına düşkünlüğüyle de bilinen Erkin, son görüntüsüyle yine tartışma yarattı.

 YASAĞI DELDİ

Caner Erkin, Eşi Şükran Ovalı'yla gittiği mekanda puroyla görüntülendi. Üstelik restoranda sigara içilmesinin yasak olduğu, buna rağmen yasağı deldiği belirtildi.

EŞİNİN KOLUNDAN TUTUP ARACA BİNDİRDİ

Gece yarısı mekandan çıkan çift, gazetecileri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Caner Erkin tüm soruları yanıtsız bırakırken, eşi Şükran Ovalı'nın soruları yanıtlamak için arkasına döndüğü sırada Erkin tarafından kolundan tutulup araca bindirilmesine anlam verilemedi.

Atiba Hutchinson'dan müthiş rekor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER