FUTBOL

Canlı yayında Beşiktaş'ın liderlik sevinci

Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Beşiktaş'ın maç sonu soyunma odasındaki sevinç görüntüleri canlı yayında ekranlara geldi.

UEFA'nın kulüplere tavsiyesi üzerine başlatılan uygulamaya göre gruptan çıkan takımlar, isterlerse soyunma odalarını kameralara açıyor. Bu yeniliği uygulayan ilk takımlardan biri de temsilcimiz Beşiktaş oldu.

Siyah-beyazlı futbolcuların ve teknik ekibin liderliği kutladığı anlar canlı yayında ekranlara gelirken, başarılı teknik adam Şenol Güneş oyuncularına kısa bir konuşma yaptı.

Oyuncularını tebrik eden Güneş şunları söyledi; "Arkadaşlar, ikinci yarıda süper oynadınız. Şampiyonlar Ligi'nde bir seviye daha atladınız. Böyle devam."

------------------------------------------------------------------------------------------------

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde 'Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika' haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER