TRABZONSPOR

Cavanda Trabzonspor yönetimine isyan etti

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan isimlerden Luis Pedro Cavanda, belge göstererek yönetime isyan etti.

Cavanda Trabzonspor yönetimine isyan etti

Trabzonspor'da performans eksikliği nedeniyle takımdan ayrı bir sahada çalışması istenen Luis Pedro Cavanda, performans bilgilerinin yer aldığı tabloyu göstererek duruma isyan etti.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve bordo-mavili takımın 4-0 mağlubiyetiyle tescillenen Fenerbahçe karşılaşması sonrası bordo-mavili takımda 6 futbolcu performans eksikliği nedeniyle takımdan ayrı olarak başka bir sahada çalışmaları istenmişti.

Erkan, Özer, Sefa, Fatih, Cavanda ve Marko Marin'in kadro dışı bırakılmasının ardından ilk ayrılık dün Erkan Zengin Trabzon'dan gitmesiyle yaşandı.

Trabzonspor gençlerle moral arıyor


Performans eksikliği nedeniyle takımdan ayrı çalışmaları istenen oyunculardan Luis Pedro Cavanda, bu durama kendisine ait sosyal medya hesabından isyan etti. Oyuncu performans bilgilerinin yer aldığı tabloyu paylaşırken, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'ye karşı oynayamadım çünkü parmağımda kırık vardı. Bu sezon Trabzonspor'da en fazla süre alan ikinci oyuncuyum, görselde gördüğünüz gibi. Daha güçlü döneceğim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER