GALATASARAY

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor... Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Finale giden yoldaki önemli müsabakada Çaykur Rizespor, evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Kupadaki kritik sınavda Çaykur Rizespor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Peki Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte yanıtı...

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor...

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'de sergilediği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, yarı final ilk maçında formsuz bir dönem geçiren Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY CANLI ANLATIM

Yeni Rize Şehir Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı mücadele 20 Nisan Çarşamba akşamı oynanacak. Kritik müsabaka saat 18.45'te başlayacak.

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanacak yarı final ilk karşılaşmasını futbolseverler açık kanalda, şifresiz olarak izleme imkanına sahip olacak. Kritik mücadele ATV'den naklen ekranlara gelecek.

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Bu eşleşmenin ikinci ayağı 4 Mayıs tarihinde İstanbul'da oynanacak. Galatasaray, rövanş maçında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.

Galatasaray

BU SEZON 2 KEZ KARŞILAŞTILAR

Çaykur Rizespor ile Galatasaray, 2015-16 sezonunda iki defa kozlarını paylaştı.

Süper Lig'in ilk yarısında bu iki takımı karşı karşıya getiren maç dramatik bir sona sahne olmuş, o dönem Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Sarı-Kırmızılar'ı evinde ağırlayan Karadeniz temsilcisi, rakibini 4-3'lük skorla mağlup etmişti.

Jan Olde Riekerink komutasındaki İstanbul ekibi ise TT Arena'da misafir ettiği Hikmet Karaman önderliğindeki Lacivert-Yeşilli rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

RİZESPOR'UN YARI FİNAL YOLU

Eleme turlarında önce Adliyespor, ardından ise Orhangazispor'u saf dışı bırakan Çaykur Rizespor; Mersin İdman Yurdu, Aydın 1923 ve Bucaspor'a karşı mücadele verdiği D Grubu'nu 13 puanla ikinci sırada tamamlayıp çıktı.

Son 16 turunda Sivas Belediye'yi eleyen Karadeniz ekibi, çeyrek finalde ile Başakşehir'e şans tanımadı.

GALATASARAY'IN YARI FİNAL YOLU

Akhisar Belediyespor, Karşıyaka ve Kastamonu 1966'yı geride bırakıp E Grubu'nu 16 puanla zirvede noktalayan Galatasaray, son 16 turunda Gaziantepspor'u eledi.

Sarı-Kırmızılı takım, çeyrek finalde ise Akhisar Belediyespor'u saf dışı bıraktı.

KUPA FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE?

Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçı 26 Mayıs tarihinde oynanacak. Dev mücadeleye Antalya ev sahipliği yapacak.

Merakla beklenen müsabakada Çaykur Rizespor - Galatasaray eşleşmesinin galibiyle Torku Konyaspor - Fenerbahçe eşleşmesinin kazananı kupayı müzesine götürmek için kozlarını paylaşacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER