RİZESPOR

Çaykur Rizespor turdan umutlu

İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah çarpıcı açıklamalar yaptı

 Çaykur Rizespor turdan umutlu

Ziraat Türkiye Kupası rövanş mücadelesinde yarın sahasında İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, İstanbul Başakşehir karşısında ilk maçta yakaladıkları avantajı koruyarak yarı final sevinci yaşamak istediklerini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu ligde Kasımpaşa karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetle moral olarak toparlandıklarını, rahat nefes aldıklarını belirtti.

İstanbul Başakşehir karşısında ilk maçta deplasmanda 2-0'lık net skorla kazandıklarını dile getiren Ferah, "Çok önemli bir avantaj elde ettik ama İstanbul Başakşehir'in gücünü biliyoruz. Çok önemli oyunculara sahip ve her an sonucu değiştirebiliyorlar. Biz de bunu bilerek hareket edeceğiz. İstanbul Başakşehir karşısında ilk maçta yakaladığımız avantajı koruyarak yarı final sevinci yaşamak istiyoruz" dedi.

Ferah, takım olarak hem ligde hem de kupada ilerlemenin Anadolu takımları için zor olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadro kalitemizi biliyoruz ama iki kulvarda ilerlemek çok zor. Özellikle sakat oyuncularımızın çokluğu sebebiyle ligde ve kupada aynı kadroyla ilerlemek bizi elbette yoruyor ama teknik ekip ve oyuncularımız bu yükün altından kalkmayı başarıyor. İlk hedefimiz kupada araladığımız yarı final kapısının yüzümüze kapanmaması. Bunu başarabilirsek yarı finalde motivasyonumuz çok daha üst seviyede olacaktır. Ligde de ilk sekiz takım içerisinde kendimize yer bulabilirsek psikolojik baskıyı üzerimizden atmış olacağız."

Ferah, İstanbul Başakşehir karşılaşması için taraftarlardan takımlarına sahip çıkmalarını ve 90 dakika boyunca destek olmalarını istedi.

Bu arada yeşil-mavili ekipte sakatlıkları devam eden Kweuke, Sercan Kaya ve Dhurgham İsmail'in İstanbul Başakşehir karşısında forma giyemeyecekleri kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER