DÜNYA KUPASI

Cazorla takımına sahip çıktı

Santi Cazorla, İspanya'nın 2 maçta 4 puan kaybetmeleri üzerine çıkan dedikodulara karşı takımını savundu.

Cazorla takımına sahip çıktı
İngiltere'nin Arsenal kulübünde 28 yaşındaki başarılı futbolcu, Dünya Kupası eleme maçlarında Finlandiya karşısında alınan 1-1'lik skorun ardından, İspanya'nın düşüşe geçtiği dedikodularını kesin bir dille reddetti.

Del Bosque yönetiminde 3 büyük kupa kaldıran İspanyollar, Dünya Kupası eleme grubunda 2 maçta 4 puan kaybetti. Bu puan kayıplarının ardınan konuşan Cazorla, "Sadece bir beraberlikten sonra takımdan şüphe etmek çok mantıksız. Herhangi bir düşüş söz konusu değil, takım hala kazanmaya aç ve kazanacağımız kupalar var" dedi.

Beklentilerin yüksek olduğunun da altını çizen Cazorla, "Hata yapma lüksümüz yok, en iyi şekilde mücadele etmek zorunda olduğumuzu biliyoruz" ifadelerini kullandı.


BENZEMA YORUMU

Perşembe günü grup liderliği açısından büyük önem taşıyan Fransa maçı hakkında da yorumlarda bulunan İspanyol yıldız, "Benzema gibi bir oyuncuları var, gerçekten çok iyi bir futbolcu. Harika özellikleri var bu kalitede bir oyuncunun Fransa forması ile uzun süre gol atamaması oldukça şaşırtıcı, umarım bu seri bizim maçımızda da devam eder" diyerek sözlerini noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER