AVRUPA LİGİ

Celtic Fenerbahçe maçı muhtemel ilk 11'ler

Van Persie, Beşiktaş derbisinde gösterdiği başarılı performans ve Fernandao'nun düşen formu nedeniyle ilk 11'e geri dönüyor.

Celtic Fenerbahçe maçı muhtemel ilk 11'ler
Fenerbahçe, Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı kaybedilen derbi mağlubiyetini UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Celtic maçı ile unutturmak istiyor.

Özellikle gruptaki ilk maçında Molde'ye 3-1 yenilen Fernerbahçe'de gözler bu maça çevrilmiş durumda.

Transferler ses getirdi
Yeni sezon öncesi yapılan transferlerle büyük ses getiren ve dünyanın önde gelen futbolcularını kadrosuna katan camiada hedef, Avrupa Ligi'nde final oynayabilmek. Sarı Lacivertliler, yeni sezonda kadrosuna Şener, Josef, Nani, Markovic, Kjaer, Abdoulaye Ba, Fabiano, Ozan Tufan, Van Persie, Fernandao ve Volkan Şen'i kadrosuna kattı.

 

Avrupa macerası iyi başlamadı
Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ancak Avrupa'da aynı başarıyı yakalamayan Sarı Lacivertli kulüp Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme maçında Shaktar'a elendi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. UEFA Avrupa Ligi'nde play off'ta Atromitos'u her iki maçta da yenen Kanarya, gruplara kalmayı başardı. A grubuna düşen Fenerbahçe'nin rakipleri Molde, Celtic ve Ajax oldu.

İlk maçta büyük hezimet
Favori gösterildiği gruba oldukça kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe ilk maçında Şükrü Saracoğlu'nda Molde ile karşılaşmış ve sahadan 3-1 yenik ayrılmıştı. Sarı Lacivertliler'in tek golünü Nani kaydetmişti. Fenerbahçe'nin Perşembe gün ki rakibi bu sefer Celtic. İskoçların güçlü takımı Celtic gruptaki ilk karşılaşmada deplasmanda Ajax ile 2-2 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe 1 Ekim Perşembe günü Celtic deplasmanına konuk olacak ve bu heyecanlı maçı TivibuSpor kanalı şifreli olarak yayınlayacak. Maç saat 22.05'te başlayacak.
Markoviç'in cezası bitiyor.

 

Fenerbahçe'de Josef de Souza ve Markoviç'in sakatlığı dışında eksik bulunmuyor. Beşiktaş derbisinde oyundan sakatlanarak çıkan Markoviç zaten cezası nedeniyle bu karşılaşmada yer alamayacaktı. Vitor Pereira'nın Beşiktaş'a karşı gösterdiği performans ile adından söz ettiren Volkan Şen'i ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Diego ilk 11'de sahaya çıkabilir
Josef de Souza'nın belirsizliği devam ederken Portekizli teknik adam, orta sahada Diego'ya şans vermeyi düşünüyor. Ozan Tufan'ın bu maçta dinlendirilmesi de gündemde. Gökhan Gönül hatırlanacağı üzere derbi mücadelesinde 18 kişilik kadroya dahi alınmamıştı. Pereira, Celtic maçında tecrübeli isme görev verebilir.

Van Persie geri dönüyor
Vitor Pereira ile Bursaspor maçında sorun yaşayan ve sonradan oyuna girerek golü atmasına rağmen maç sonu açıklamalarında yedek soyunmaktan dolayı mutlu olmadığını belirten Hollandalı yıldız, Beşiktaş derbisinde gösterdiği başarılı performans ve Fernandao'nun düşen formu nedeniyle ilk 11'e geri dönüyor. Geldiği günden beri taraftarların sevgilisi haline gelen Hollandalı süper yıldız, Celtic maçında sahada olmayı istediğini özel olarak teknik heyete bildirdi.

Muhtemel 11'ler

STAT: Celtic Park
SAAT: 22.05
YAYIN: Tivibu
HAKEM: Kenn Hansen

CELTIC
Gordon
Lustig
Boyata
Simunovic
Blackett
Brown
Biton
Commons
Johansen
Forrest
Griffiths
T.D. Ronny Deila

FENERBAHÇE
Volkan D.
Şener
Alves
Kjaer
Caner
M.Topal
Meireles
Volkan Şen
Diego
Nani
Van Persie
T.D. Vitor Pereira

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER