DİĞER HABERLER

Cenaze töreni değil seçim zirvesi!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy'un cenaze törenine 'seçim' görüşmeleri damga vurdu.

Cenaze töreni değil seçim zirvesi!
Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy'un cenaze töreni Levant Camii'nde yapıldı. Büyük bir kalabalığın bulunduğu camii havlusu kısa bir süre sonra yapılacak olan TFF Başkanlık seçimlerinin nabız yoklama yerine döndü.

27 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan TFF Başkanlık seçiminin en güçlü iki adayı olan Yıldırım Demirören ve Ata Aksu'nun da hazır bulunduğu cenaze töreninde Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, Galatasaray Teknk Direktörü Fatih Terim, Bursaspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş eski yöneticisi Murat Aksu, Beşiktaş Yöneticisi Metin Keçeli, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve çok sayıda spor dünyasından tanınmış isim de yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için 14 Süper Lig kulübünün desteğini arkasına alan Yıldırım Demirören, diğer kulüp başkanları ve yöneticileri ile kısa görüşmeler yaparken; başkan adayı Ata Aksu'nun Galatasaray eski başkanı Adnan Polat ve Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk ile samimi ilişkileri dikkatlerden kaçmadı.

ALT LİGLER, AKSU'YA YAKIN GİBİ...

Bank Asya 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Bayram Akgül, TFF Başkan adayı Ata Aksu ile uzun bir görüşme yaparken; pazar günü Ankara'da bir toplantı daha gerçekleştireceklerini ve kararlarını da bu toplantının ardından açıklayacaklarını dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'nın yanı sıra Beşiktaş başkanlığı da merhum Saffet Ulusoy'un cenaze töreninin perde arkasında konuşulan konularından biriydi. Ulusoy'un cenaze töreninde hazır bulunan Murat Aksu, Beşiktaş Başkanlığı görevinden Mali Genel Kurul'un ardından istifa edecek olan Yıldırım Demirören ile bir araya gelmemeye özen gösterirken; başkan adaylığı konusunda adı geçen Metin Keçeli'nin Demirören'in yanında durması dikkat çekti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER