DİĞER HABERLER

Cengiz Ünder Arda Turan'ı solladı

Roma Kulübü, anlaşma sağladığı genç futbolcu Cengiz Ünder'in İtalya'ya geleceğini bildirdi. Transfer gerçekleşirse Ünder, Arda Turan'ın da rekorunu kırmış olacak.

Cengiz Ünder Arda Turan'ı solladı

Roma Kulübü, anlaşma sağladığı genç futbolcu Cengiz Ünder'in İtalya'ya geleceğini bildirdi. Bu paylaşımın ardından transferle ilgili detaylar da netlik akzanmaya başladı. İtalyan kulübü genç oyuncu için 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek ve aynı zamanda Ünder, Arda Turan'ın da rekorunu kırmış olacak.

Roma Kulübü, anlaşma sağladığı genç futbolcu Cengiz Ünder'in İtalya'ya geleceğini bildirdi. İtalyan ekibi, Medipol Başakşehir'den transfer ettiği Cengiz Ünder'in şehre geleceğini attığı tweet ile duyurdu.

Kulübün yaptığı paylaşımda temsili bir uçak bileti görseli yer alırken, İstanbul'dan geleceği belirtildi. Yarın Roma'ya gidecek olan Cengiz Ünder, cumartesi günü de sağlık kontrolünden geçecek.

Cengiz Ünder Arda Turan'ı solladı

Yayıncı kuruluş bonservisi açıkladı

Yayıncı kuruluş beINSports'un haberine göre; İtalyan kulübü genç oyuncu için 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu rakam aynı zamanda Türkiye'den transfer olan bir futbolcuya ödenmiş en fazla bonservis olacak. Bu rekor en son Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 13 milyon Euro ile transfer olan Arda Turan'daydı.

Cengiz Ünder, bu transfer Arda Turan'a ait bu rekoru kırmış olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER