GALATASARAY

Cengiz Ünder Süper Lig'e geri dönüyor

Ara transferin hızlı takımlarından birisi olması beklenen Galatasaray'la ilgili İtalyan basınından çok flaş bir iddia geldi. Roma’nın devre arasında Cengiz Ünder’i daha fazla forma bulacağı bir takıma kiralamayı düşündüğünü yazan İtalyan basını, “Galatasaray transferde çok istekli” ifadesini kullandı.

Cengiz Ünder Süper Lig'e geri dönüyor

Ara transferin hızlı takımlarından birisi olması beklenen Galatasaray'la ilgili İtalyan basınından çok flaş bir iddia geldi.

FORMA GİYEMİYOR : Gazeteler, Roma'nın devre arasında milli futbolcumuz Cengiz Ünder'i daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma kiralamayı düşündüğünü belirtti ve "Galatasaray kulübü, Cengiz Ünder'in transferi için çok istekli" ifadesini kullandı.

FREIBURG DA İSTİYOR : Roma'nın Cengiz'i Serie A'dan bir takıma vermek istemediğini de belirten Çizme basını, Galatasaray'ın iyi bir alternatif olabileceğini vurguladı. Öte yandan Alman basını da Freiburg'un Cengiz Ünder için devreye girdiğini yazdı. Çağlar Söyüncü'nün de formasını giydiği Freiburg, Cengiz'i sezon başı da istemişti.

SADECE 8 MAÇTA OYNAYABİLDİ : Sezon başında transfer olduğu Roma'da sadece 8 maçta 310 dakika forma şansı bulan Cengiz, takımına gol veya asist katkısı yapamadı.

Galatasaray Filipe Luis ve Konoplyanka'yı kadrosuna katıyor!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER