GALATASARAY

Cenk Ergün'ün sözleri Fenerbahçeliler'i kızdıracak

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Trabzonspor maçının ardından oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Cenk Ergün'ün sözleri Fenerbahçeliler'i kızdıracak

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün hakemleri bombalarken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da göndermede bulundu.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Trabzonspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlarken hakemleri eleştirdi. Cenk Ergün ayrıca Aykut Kocaman'ın Galatasaray hakkındaki açıklamalarına da yanıt verdi.

"Gol atma riskimiz artıyor diye mi 4 dakika uzatma?"

Oyun o kadar duruyor, sakatlıklar, değişiklikler. 4 dakika uzatma. Biraz daha uzasa gol atma riskimiz mi olacak? Atılan oyuncular! Feghouli'nin pozisyonu 40 defa izlersiniz. Geçen hafta da böyleydi. Bu hafta da böyle. Geçen hafta da oyun oynayamadık. 30 dakikada 3 sarı kart. Düt düt düt faul. Tamam biz kendi eksikliklerimizin de farkındayız ama böyle de olmaz.

"Rakibe niye kırmızı kart yok!"

Oyuncularımız hak ediyorsa kırmızı kart görür, rakipten niye görmüyor? Bero'ya kart bile yok. Orta sahada olunca gösterilmiyor mu? Yani bunları anlayamıyoruz.

"Yabancı tartışması niye olsun?"

Takımda yabancı tartışması niye olsun ki? Biz bir takımız. Oynayan oynar, oynamayan oynamaz. O tartışılsın. Önümüzdeki sene de böyle olması lazım. Bakalım önümüzdeki sezon neye göre değiştirilecek. Şimdi yabancı sınırı aleyhinde konuşanlar ne yapacaklar, 14 Türk ile mi çıkacaklar sahaya? Hayır. Yok öyle bir şey. Biz gücümüzün de eksiklerimiz de farkındayız.

Trabzonspor-Galatasaray maçında yine penaltı tartışması

"Kimi koruyorsunuz?"

Talimatlar değişiyor. O 1 maça düşürülüyor. Başka bir şey oluyor. Kimi koruyorsunuz?"

"Memleketin konusu mu bu?"

Devre arasında takımlardan yabancılar gidecek, yabancılar gelecek. 14 yabancıya göre olacak hepsi. Şimdi yabancı sınırı aleyhinde konuşanlar ne yapacaklar, 14 Türk ile mi çıkacaklar sahaya? Hayır. Memleketin konusu mu bu? Çorumspor maçına 8 yabancıyla çıkıyorsunuz.

"Aykut Kocaman'ın bir bildiği var demek ki!"

Cenk Ergün son olarak Aykut Kocaman'ın "Galatasaray da puan kaybedecek." açıklamalarına, "Bir bildiği var ki herhalde söylüyor. Bilmiyorum. 2 haftadır bunu söylüyor. Ancak biz şampiyon olacağız. Futbolcularımız olan bitenin farkında." diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER