ROPÖRTAJ

Cenk Tosun: Gece hayatına alışırsam babam öldürür

Cenk Tosun, ligin bitmesinin ardından transferiyle ilgili konuştu.

Cenk Tosun: Gece hayatına alışırsam babam öldürür
Sezon ortasında Beşiktaş'a transfer olduğu açıklanan Cenk Tosun, ligin bitmesinin ardından transferiyle ilgili Fanatik si'ne konuştu.

İşte Cenk'in o açıklamaları:

BABAM BENİ ÖLDÜRÜR

İstanbul'da ailesiyle beraber yaşayacağını söyleyen 22 yaşındaki yıldız, "Kendimi övmek gibi olmasın ama yaşantıma çok dikkat ettiğimi düşünüyorum. Yememe, içmeme, uyumama ve gezmeme çok dikkat ediyorum. Bunun da oyunuma yansıdığını düşünüyorum. İstanbul'a gidince de annem ve babamla yaşayacağım için bu durum değişmeyecek. Kendime yine profesyonel bir şekilde bakacağım. İnşallah Beşiktaş'ta da istikrarımı sürdürürüm. Zaten gece hayatına alışmam halinde babam öldürür" dedi. 
 
3 BÜYÜKLER İSTEDİ BEŞİKTAŞ'I SEÇTİM

Gaziantepspor'la sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Beşiktaş'la 5 yıllık sözleşme imzalayan ve yeni sezona Siyah-Beyazlı formayla başlayacak olan Cenk Tosun, transfer süreciyle ilgili detayları anlattı. Genç golcü, "Beşiktaş'ın sezon başında bana bir teklifi olmuştu. Ben kabul etmiştim. Ama kulüpler anlaşamamıştı. Böylelikle transfer yatmışı. Ara transfer döneminde de talip oldular. Bu sefer iki takım anlaştı. Transfer gününü bitmesine son gün kala anlaşmayı imzaladık. İmza sürecimde bana 3 büyük kulüplerden gelen teklifler oldu. Ama ben Beşiktaş'ı seçtim. İyi ki de seçmişim. Çok mutluyum" diye konuştu. 
 
 

BEŞİKTAŞ TARAFTARIYDIM

Gaziantepspor'da attığı gollerle fark yaratan Cenk Tosun, yeni takımına katılmayı iple çektiğini söyledi. Küçüklüğünden beri odasında Beşiktaş posteri olduğunu söyleyen Tosun, "Artık bu posterde olduğum için çok mutluyum" dedi.

Kara Kartal'ın yeni yıldızı Cenk Tosun, daha önceden taraftarı olduğu Beşiktaş'ta forma giyecek olmasının kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Küçüklüğünden beri Siyah-Beyazlılar'ın hiçbir maçını kaçırmadığını belirten 22 yaşındaki golcü, "Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. Odamda her zaman bir Beşiktaş posteri vardı. Artık o posterde ben de olacağım ve çok mutluyum. Gaziantep'e transfer olmadan önce bütün Beşiktaş maçlarını Siyah-Beyazlı atkıyla ve formayla izliyordum. Gaziantep'e geldikten sonra profesyonel olarak hayatımda değişimler oldu. Futbol hayatım olarak tamamen Antep'e odaklandım. Ama her zaman bir Beşiktaş taraftarıydım"ifadelerini kullandı.  
 
HEDEFİM VOLKAN'I AVLAMAK

"Gaziantep'teyken birçok takımın filelerini havalandırdım. Ancak bir türlü Fenerbaçe'ye gol atamadım. Umarım Beşiktaş formasıyla bunu başarır, Volkan Demirel'in koruduğu kaleye golü atarım" 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER