BEŞİKTAŞ

Cenk Tosun transferinde son durum

Cenk Tosun transferinde sona doğru! Beşiktaş'la Everton, Cenk Tosun'un transferi konusunda son detayları görüşüyor. Anlaşma kısa zaman içinde açıklanacak.

Cenk Tosun transferinde son durum

Beşiktaş, Cenk Tosun'un transferi için Everton ile anlaşma aşamasına geldi. İki kulüp 25 milyon euro bonservis bedelinde uzlaşırken, ödeme planı üzerine görüşmeler sürüyor.

SON DETAYLAR GÖRÜŞÜLÜYOR: Cenk Tosun adım adım Everton’a gidiyor. İstanbul’a gelen İngiliz ekibinin futbol direktörü Steve Walsh, siyah beyazlı yönetimle masaya oturdu. Walsh ile Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi arasındaki görüşmeler sonrası kulüpler anlaşma aşamasına geldi.

UEFA tüm zamanların en iyilerini açıkladı

NTVSpor'un haberine göre; Everton bonservis bedeli için 25 milyon euro ödemeyi kabul ederken, artık son detaylar görüşülüyor. Ödeme planı konusunda uzlaşma sağlanması halinde transfer kısa süre içinde resmen açıklanacak.

Kulüpler arasında bu gelişme yaşanırken, Cenk Tosun da Everton’ın 4.5 yıllık sözleşme teklifini kabul etti. Sezonun ikinci yarısı öncesi kısa bir tatil için Londra'ya giden Cenk, gelecek habere göre Ada'da sağlık kontrolünden geçecek.

Cenk Tosun

Everton Kulübü 26 yaşındaki milli futbolcuyu 5 Ocak’taki Liverpool derbisine yetiştirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER