FUTBOL

Cenk Tosun'dan olay yataracak Fenerbahçe açıklaması!

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili çok çarpıcı ve sert ifadeler kullandı.

Cenk Tosun'dan olay yataracak Fenerbahçe açıklaması! - Sayfa 1

Beşiktaş Dergisi'nin Ekim Sayısı'nda Cenk Tosun ile ilgili özel bir kitapçık verildi. Yıldız futbolcunun bu kitapçıkta yer alan bazı sözleri ise dikkat çekti. Milli golcü olaylı Fenerbahçe derbisi ile ilgili sert sözler sarf etti. İşte o açıklamalardan satırlar:

Cenk Tosun'dan olay yataracak Fenerbahçe açıklaması! - Sayfa 2

"Bir pozisyonda eğer bana faul yapılmış ancak düdük çalınmamışsa emeğim çalınmış gibi hissediyorum. Ancak bazen sonradan televizyonda kendimi izlediğimde "Bu ben miyim" diye kendi kendime soruyorum. Sonuçta hakemler de insan, bunu hiçbir zaman aklımdan çıkarmamalıyım. Bir vites düşürmem gerektiğinin farkındayım."

Cenk Tosun'dan olay yataracak Fenerbahçe açıklaması! - Sayfa 3

"Bir de şöyle bir sıkıntım var. Yenildiğimiz maçlardan sonra günlerce uyuyamamak gibi kötü bir huyum var. Fenerbahçe maçında resmen tuzağa düşürüldük. Bunu unutamıyorum. Biz Beşiktaş olarak asla bu tip ayak oyunları ile maç kazanma yollarına girmeyeceğiz."

Cenk Tosun'dan olay yataracak Fenerbahçe açıklaması! - Sayfa 4

BEŞİKTAŞ'TA KARARSIZLIK Beşiktaş'ta Cenk Tosun'a gelen transfer teklifleri yöneticilerin ikiye bölünmesine yol açtı. Golcü futbolcuya başta İngiliz kulüpleri olmak üzere Avrupa'dan birkaç ülkeden daha teklif geldiği belirtildi. Yönetimin bir bölümü "20 milyon euro verilmesi halinde satalım" diye görüş bildirirken, diğer yöneticiler buna karşı çıktı.