AVRUPA LİGİ

Chelsea evinde öldü öldü dirildi!

Son dönemin formsuz ekibi Chelsea, zor anlar yaşadığı Dinamo Kiev maçını Willian'ın harika frikik golüyle kazanmasını bildi.

Chelsea evinde  öldü öldü dirildi!

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynanan maçta İngiliz ekibi Chelsea, sahasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını 2-1 mağlup etti.  

Chelsea 2-1 Dinamo Kiev
34’ [1-0]Dragovic (kk)
78’ [1-1]Dragovic
83’ [2-1]Willian

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmaya tempolu başlayan Chelsea, baskısının karşılığını 33. dakikada aldı. Willian'ın sağ kanattan ceza alanına ortaladığı topu Dragovic ters bir kafa vuruşuyla kendi kalesine gönderdi ve Londra ekibi ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Avusturyalı savunma oyuncusu Dragovic, ikinci yarıda hatasını telafi etti. Ukrayna temsilcisinin 78. dakikada sağ kanattan kullandığı korner atışında kaleci Begovic'in boşa çıkmasıyla topu önünde bulan Dragovic, sert bir vuruşla takımı adına skora dengeyi getirdi.

5 Kasım-Fenerbahçe Ajax maçı canlı yayın özetiUEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Ajax ile fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İşte Fenerbahçe Ajax maçı canlı yayın özeti...

Mücadelenin bitimine 7 dakika kala kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Willian, muhteşem bir vuruşla maçın skorunu belirleyen golü kaydetti ve kötü bir sezon geçiren ev sahibi ekip sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Chelsea kaptanı John Terry, Dinamo Kiev karşısında kariyerinin 107. Şampiyonlar Ligi maçına çıktı ve bu alanda İngiliz futbolcular arasında yeni rekorun sahibi oldu. "Devler Ligi"nde 106 kez forma giyen Manchester Unitedlı Paul Scholes, bu alanda rekoru elinde tutuyordu.

Salı günü yapılan antrenmanda sakatlanan Falcao 18 kişilik kadroda yer almazken, karşılaşmayı yedek başlayan Hazard ve Cahill ikinci yarıda forma şansı buldu. Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz ekiplerine karşı deplasmanda oynadığı 8 maçın yedisinde yenilen, birinde de berabere kalan Dinamo Kiev, galibiyet hasretine bu maçta da son veremedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER