DÜNYADAN FUTBOL

Chelsea Hull'dan çelme yedi <font color='#CC0000'>Video</font>

Chelsea Hull City deplasmanında geriye düştüğü karşılaşmada Drogba'nın attığı golle beraberliği kurtarıp evine puanla döndü.

Chelsea Hull'dan çelme yedi <font color='#CC0000'>Video</font>

Londra ekibi, geriye düştüğü müsabakada, Fildişili yıldızı Drogba'nın attığı golle bir puanı kurtardı... 1-1... İngiltere Premier Ligi mücadelesinde, lider Chelsea, düşme potasında yer alan Hull City'ye konuk oldu.

İlk yarı karşılıklı gollerle geçildi
Maçın ilk önemli atağı Chelsea'den geldi. 9. dakikada Lampard ile kaleyi yoklayan Londra ekibi, kaleci Myhill'i geçmeyi başaramadı. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran Ancelotti'nin öğrencileri, Ballack ve Anelka ile geliştirdikleri ataklardan sonuç alamadı.

İlk yarım saatlik dilimin sonunda oyunun temposu düşerken, ev sahibi ekibin de golü geldi. Ender gelişen Hull City ataklarından birinde, kullanılan korner atışında ön direkte iyi yükselen Mouyokolo, şık bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi.

Golden sonra kendine gelen konuk ekip, Deco ve Anelka ile Hull City kalesinde üst üste tehlikeler yarattı. Chelsea'nin baskılı oyunu, ilk devrenin sonuna doğru meyvesini verdi. Anelka'nın ceza sahasına yakın bir noktadan düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu gole çeviren Drogba, durumu 1-1'e getirerek ilk yarının da skorunu belirledi.

Chelsea'nin çabaları sonuç vermedi
İkinci yarıya tutuk bir görüntüyle başlayan Chelsea, Malouda ve Lampard ile etkili olmaya çalıştı. Maçın sonlarına doğru oyun tekrar hız kazandı. Ev sahibi ekipte kullanılan bir korner vuruşunda ileri çıkan Mouyokolo'nun kafası, bu sefer az farkla dışarı gitti. Son dakikalarda Terry ve Drogba ile galibiyet golüne çok yaklaşan Londra ekibi, ataklardan sonuç alamayarak maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Bu beraberlikle Chelsea puanını 55'e çıkarırken, Hull City ise puanını 21'e yükseltti.

Gecenin diğer bir maçı, West Ham United-Wolverhampton Wanderers müsabakası ise, Wolverhampton'un FA Kupası 4. tur tekrar maçı nedeniyle ertelendi.
-Goal.com-

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER