FENERBAHÇE

Chelsea yıldız stoperi yakın takibe aldı

Simon Kjaer, performansıyla Avrupa’nın devlerinin dikkatini çekti

Chelsea yıldız stoperi yakın takibe aldı

Fenerbahçe’de bu sezonun en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan Simon Kjaer, performansıyla Avrupa’nın devlerinin de dikkatini çekti. Özellikle Chelsea, yıldız stoperi yakın takibe aldı.

İngiliz ekibi, hem Sarı-Lacivertliler’in Avrupa Ligi maçlarına hem de Danimarka Milli Takımı’nın oynadığı karşılaşmalara gözlemcilerini gönderip, Kjaer hakkında detaylı raporlar hazırlattı.

Derbide Galatasaray taraftarına kötü haber!

3-5-2 OYNATACAK

Şu anda takımın teknik patronu olan Hollandalı Guus Hiddink, yönetime Fenerbahçeli Simon Kjaer’in yeni sezonda takıma kazandırılması yönünde tavsiyede bulunmuştu. İtalya Milli TakımıTeknik Direktörü Antonio Conte’nin EURO 2016’dan sonra Chelsea’nin başına geçecek olması, Simon Kjaer’in ayrılma tehlikesini artırdı.

Conte, Juventus’ta büyük başarı yakaladığı 3-5-2 sistemini Chelsea’ye de monte edecek. İtalyan medyasına göre, şu anda Chelsea forması giyen Kurt Zouma defansın önemli parçalarında biri olacak.

Conte ayrıca Juventus’tan eski öğrencisi Leonardo Bonucci’yi de transfer ettirecek. Savunma 3’lüsünün son isminin, bu taktiğe kolayca uyum sağlayan Simon Kjaer olması yüksek bir ihtimal olarak gözüküyor.

ConteKJAER YENİ SİSTEME ALIŞIK

Sarı-Lacivertliler, maç içerisinde Mehmet Topal’ın geri çekilmesiyle zaman zaman 3’lü savunmayla oynuyor. Ayrıca Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Age Hareide de son dönemde bu sistemi tercih ediyor.

Bu nedenle Simon Kjaer, Conte’nin Chelsea’ye getireceği yeni sisteme hiç yabancı değil. Ayrıca teknik ve fiziksel kapasitesi de Premier Lig’e son derece uygun. 

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu göndermek istemiyor. Yönetim, teklif gelmesi halinde ise pazarlıklara 15 milyon Euro’dan (48 milyon TL) başlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER