AKHİSAR

Cihat Arslan Fenerbahçe'ye sürpriz hazırlıyor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi rotasyon hazırlığına girdi..

Cihat Arslan Fenerbahçe'ye sürpriz hazırlıyor

Akhisar Belediyespor, Pazar günü saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek finalinde Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan ve diz ağrısı bulunan Douglao ve hafif sakatlığı süren Sami idmana katılmadı.

MORALLER YERİNDE

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan, "Çok kötü geçen bir Gençlerbirliği maçımız vardı, oyunun ikinci yarısı anlamında çok kötü geçti ve o maçtan dolayı çok üzgündük. Galatasaray maçında bunun tam tersi bir görüntü ortaya çıktı. Çok iyi mücadele edildi, çok fazla pozisyona girildi. Yani hak ettiğimiz bir galibiyet vardı, turu geçemesek de galibiyeti hak etmiş gibi görünüyorduk. Olmadı. Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama oyuncularım önemli bir performans gösterdi. Biz yine Akhisar'ı iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum, iyi yerlere geldik, güzel bir maçtı ama kaybettik. Olabilir ama üzüntülü değiliz" dedi.

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı fotoğrafları

2 ÖNEMLİ SAKAT MORALLERİ BOZDU

Fenerbahçe maçının da çok önemli olduğuna vurgu yapan Arslan, "Fenerbahçe üst sıralarda önemli bir takım, son Beşiktaş maçını önemli bir performans ile kazandı. Tabi ki zor bir karşılaşma ama bizde sahaya kazanmak için çıkacağız ve kazanmak için mücadele vereceğiz. Çünkü bizim takımımız da önemli bir performans gösteriyor. Sadece canımızı sıkan Douglao'nun yaklaşık 3 ve 4 haftalık bir aralıkla sakatlığının olması, Sami'nin sakatlığının devam etmesi. Douglao'nun dizinde ödem oluştu, Galatasaray maçında yan bağlarında... Sami'nin de bilek bağlarında problem var. İkisinden de faydalanamayacağız. Biraz o bizim moralimizi bozdu" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE MAÇINDA DA ROTASYON OLACAK

Takımında forma giren oyuncaların da olduğuna vurgu yapan ve rotasyon sinyalleri veren Arslan, "Bizim takımda her oyuncu değerli. Kime görev verirsek görevini iyi yapıyor. Tabi ki bizde rotasyon düşünüyoruz. Yani formsuz oyuncular var, düşüşe geçen oyuncular var, forma giren oyuncular var. Muhakkak bir değişim gerçekleşecektir" diyerek sözlerini sonlandırdı.

TJK at yarışı Kocaeli altılı ganyan bülteni 4 Mart 2016
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER