FENERBAHÇE

Çin ekibi Shenhua Persie’ye öyle bir teklif sundu ki...

Çin ekibi Shangai Shenhua'nın, Nani'nin yanı sıra Robin van Persie için de girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

Çin ekibi Shenhua Persie’ye öyle bir teklif sundu ki...

Çin ekibi Shenhua, Nani’nin yanı sıra Robin van Persie’ye de astronomik bir teklif sundu. Ancak Hollandalı yıldızın Müslüman eşi Bouchra, Türkiye’de kalmak isteyince transfer Fenerbahçe yönetiminin önüne gelmeden yattı... 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün son divan kurulu toplantısında Luis Nani ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Ara transferde Portekizli futbolcu için bir Çin kulübünün 20 milyon euro teklif ettiğini, oyuncuya da yıllık 10 milyon euro önerdiğini açıklamıştı. Ancak hem Nani'nin hem de kendilerinin bu teklifi geri çevirdiklerini duyurmuştu. Shangai Shenhua olduğu ortaya çıkan Çin ekibinin Nani'nin yanı sıra Robin van Persie için de girişimde bulunduğu ortaya çıktı. 

Amedspor'dan federasyona flaş başvuru

TEKLiF KAFASINI KARIŞTIRDI AMA... 

Bugün'ün haberine göre; Shenhua'nın menajerler aracılığıyla bağlantı kurdukları Hollandalı yıldıza astnoromik bir yıllık ücret teklifi sundukları öğrenildi.  Van Persie'nin kafasını karıştıran bu teklifin tıpkı Nani'de olduğu gibi 10 milyon euro seviyesinde olduğu ifade edildi. Ancak bu girişim Bouchra van Persie'ye takıldı.

RvP'nin Faslı bir ailenin kızı olan Müslüman eşi, Çin'de yaşamak istemediğini ve Türkiye'de kalmak istediğini belirterek transferi veto etti.  Eşinden aldığı kesin yanıt üzerine Van Persie de teklifi Fenerbahçe yönetiminin önüne taşımadan reddetti.  

Robin van Persie bu sezon Fenerbahçe formasıyla 29 resmi maça çıkarken rakip fileleri 12 kez havalandırdı.

Yorumlar
TREND HABERLER