DİĞER HABERLER

Çinli Golfçünün annesi turnuvaya damga vurdu

Golf turnuvasında sporcu Haotong, yaptığı vuruşun ardından sinirlenip golf sopasını kırarak çamurlu suya attı. Sopanın kırıldığından habersiz annesi ise sopayı almak için suya girdi.

Çinli Golfçünün annesi turnuvaya damga vurdu

Golfte PGA European Tour'un en önemli etaplarından biri olan Open de France'da (Fransa Açık) mücadele devam ederken Çinli golfçü Li Haotong'un annesi sosyal medyada fenomen oldu.

Li, 11. deliği 'bogey' ile geçince sinirlenerek 'putter' golf sopasını kırdı, çamurlu su birikintisine yolladı.

ANNESİ ÇAMURLU SUYUN İÇİNE GİRDİ

Haotong'un annesi ise sopanın kırıldığından habersiz bir şekilde paçaları sıvadı ve tereddüt etmeden oğlunun sopasını kurtarmak için çamurlu suya daldı. Seyircilerin ve diğer oyuncuların şaşkın bakışları arasında sopaya ilerleyen anne, hedefine ulaştığında ise hüsrana uğradı. Sopanın kırık olduğu ortaya çıkınca anne sopayı aldığı yere fırlattı ve Li'nin rakipleri Tyrrell Hatton ve Thomas Pieters kahkalara boğuldu.

"FEDAKAR ANNE"

Britanyalı golfçü Ian Poulter kadının, Li Haotong'un annesi olduğundan habersiz bir şekilde Twitter'dan "Paha biçilemez bir an. Yeni güzel bir golf sopası bulduğunu zannediyordu" yazarken olay aydınlandıktan sonra sosyal medyada Li Haotong'un annesi hakkında "fedakar anne" yorumları yapıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER